Πανελλήνιες 2020: Εδώ θα δείτε τις βαθμολογίες

10:44 π.μ. - Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
10:07 π.μ. - Παρ, 10/44/2020
Image: Πανελλήνιες 2020: Εδώ θα δείτε τις βαθμολογίες

Οδηγίες για το μηχανογραφικό

  Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων εξετάσεων. Δείτε τις βαθμολογίες στην αντίστοιχη σελίδα του Υπουργείου Παιδαίεας ΕΔΩ.  Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.   

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου (https://results.it.minedu.gov.gr/)  πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020.

Οριστικοποιούν το μηχανογραφικό 

Από το Σάββατο 11-7-2020 μέχρι και την Παρασκευή 17-7-2020, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν σύμφωνα με το το skai.gr πλέον να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση . Μετά την παρέλευση της προθεσμίας, κανείς υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους. 

Το ευχαριστώ του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης, Μανώλη Καρτσωνάκη

"Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη τους εφημερία) θα λειτουργήσουν μία επιπλέον ημέρα, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Με την ανακοίνωση της βαθμολογίας των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ όλους, όσοι συνέδραμαν και φέτος στην άρτια, έγκυρη και αδιάβλητη διεξαγωγή και ολοκλήρωση τους, παρόλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω του Covid 19.

Οι πρόεδροι των βαθμολογικών & εξεταστικών κέντρων, τα ΚΕΣΥ Ηρακλείου και Ρεθύμνου με την συμβολής του στην δημιουργία της γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης των υποψηφίων και των οικογενειών τους, τα ΚΕΣΥ των λοιπών νομών της Κρήτης, το ΠΕΚΕΣ Κρήτης, οι επιτροπές των εξετάσεων, οι επιτηρητές και όλοι όσοι συμμετείχαν στην διοργάνωση, για άλλη μια φορά με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εγγυήθηκαν και διαφύλαξαν το κύρος και την αξιοπιστία των εξετάσεων.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους καλή συνέχεια στο έργο τους και στους υποψηφίους καλά αποτελέσματα· χωρίς αμφιβολία, με το ταλέντο και τις δεξιότητές τους θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια ακόμα καλύτερη κοινωνία για όλους."

neakriti.gr