Πανταζής: Τραγικές καθυστερήσεις – Αλλαγή κατεύθυνσης στην ΚΑΠ

11:49 π.μ. - Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021
11:10 π.μ. - Τρί, 05/49/2021
Image: Πανταζής: Τραγικές καθυστερήσεις – Αλλαγή κατεύθυνσης στην  ΚΑΠ

Το μέλος της επιτροπής αγροτικών θεμάτων δήμου Ιεράπετρας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» στον Ηχώ 99,8

Καθυστέρηση σε ότι αφορά στην ενημέρωση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική , βλέπει το μέλος της επιτροπής αγροτικών θεμάτων δήμου Ιεράπετρας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κ. Αργύρης Πανταζής.

Ο οποίος μίλησε στον Ηχώ 99,8 με αφορμή και την αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπής λόγω μη απαρτίας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε άλλες περιοχές της χώρας εδώ και πολλούς μήνες έχουν ξεκινήσει ενημερώσεις για την νέα ΚΑΠ και στην Ιεράπετρα ερχόμαστε καθυστερημένα να δούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Είναι θετικό ωστόσο ότι έστω και τώρα γίνεται η συζήτηση. Υπάρχει χρόνος για ενημέρωση αλλά και κατάθεση προτάσεων στο πλαίσιο της διαβούλευσης που είναι σε εξέλιξη. Κρίνεται δε χρήσιμο ειδικοί σύμβουλοι του Υπουργείου να έρθουν στην Ιεράπετρα ώστε να υπάρξει εκτενής ενημέρωση, επεσήμανε . Πρόσθεσε ότι σε ότι αφορά την ΚΑΠ θα πρέπει να εξεταστεί τι χρηματοδοτείται ως τώρα και σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να ενισχυθούν προϊόντα όπως τα κηπευτικά, να επιδοτηθούν τα θερμοκήπια π.χ. ανά στρέμμα ή φυτό. Τα θέματα αυτά όπως και άλλα, θα τεθούν στην επιτροπή αγροτικών θεμάτων όταν αυτή συνεδριάσει, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πανταζής.