Πανταζής: Ζητείται πολιτική ευθιξία

7:37 π.μ. - Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021
07:02 π.μ. - Πέμ, 18/37/2021
Image: Πανταζής: Ζητείται πολιτική ευθιξία

Απάντηση της παράταξης "Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα" στην χθεσινή ανακοίνωση του Δημάρχου για τις πέργκολες

Δεν θα μπορούσαμε πάρα μόνο μίας λακωνικής αναφοράς στον δήμαρχο Ιεράπετρας και την παράταξη του, ως απάντηση μας στο πρόσφατο δημοσίευμα του.

Καμία πολιτική ευθιξία από πλευράς του και βέβαια καμία απάντηση στα καίρια ζητήματα που έχουν προκύψει για τις κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας.

Με την γνωστή του τακτική της υποβάθμισης του συνομιλητή με την χρήση αγοραίων χαρακτηρισμών όπως μανιφέστο, ρουσφετολογικές κινήσεις, τοποθετήσεις άνευ ουσίας, άγνοιας για το θέμα, και άλλα πολλά που αναφέρει στο δελτίο τύπου του απευθυνόμενος στις θέσεις της παράταξης μας, ο δήμαρχος προσπαθεί για μια ακόμα αφορά ρίχνοντας την πάλα στην κερκίδα να καταφέρει να ξεγελάσει τους πολίτες της Ιεράπετρας που βιώνουν την δύσκολη καθημερινότητα στον Δήμο μας. Αναφέρεται στην ανακοίνωση του ο κύριος δήμαρχος στα έργα που έχει εκτελέσει, άλλα ξεχνάει να αναφέρει ότι μη έχοντας την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο βασίζεται στην θετική ψήφο της αντιπολίτευσης. Για τον λόγο αυτό το βάρος της υλοποίησης των έργων καλείται να ‘’σηκώσει’’ όλη η αντιπολίτευση, συνεπώς και η παράταξη μας. Αντί του ευχαριστώ για την στήριξη των έργων που έχουμε ψηφίσει ως παράταξη έως και σήμερα, ο δήμαρχος Ιεράπετρας μας επιτίθεται με εκφράσεις που δεν τιμούν το αξίωμα που υπηρετεί, κάθε φορά που ασκούμε κριτική για τους χειρισμούς του σε σοβαρά θέματα που ταλανίζουν τον δήμο μας. Καταφέρεται σε εμάς με αήθεις χαρακτηρισμούς, προνόμιο των αδυνάτων, θέλοντας να υποβαθμίσει τον θεσμοθετημένο ρόλο της αντιπολίτευσης, αλλά και να εκμηδενίσει όποιον δήποτε τολμήσει να εκφράσει αντίθετη άποψη, πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές. Δεν διαθέτει ίχνος πολιτικού πολιτισμού και δεν δέχεται από κανέναν ακόμα και την καλοπροαίρετη κριτική. Αρχικά υφαρπάζει την ψήφο της αντιπολίτευσης για να παρουσιάζεται στην συνέχεια αυτός ως ο εμπνευστής και ο δημιουργός των πάντων.

Πολιτικός πολιτισμός κύριε δήμαρχε είναι κάτι που δεν το αποκτάς με αυταρχικές νοοτροπίες ούτε στις αίθουσες του καράτε, φροντίζεις για αυτό, αφουγκραζόμενος και σεβόμενος τις απόψεις των άλλων.

Για την δημοτική παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

Ο Επικεφαλής

Πανταζής Θ. Αργύρης