Παντελής Σαμπροβαλάκης: O κόσμος μου δίνει δύναμη, θα τους κάνω υπερήφανους

1:41 μ.μ. - Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019
01:05 μ.μ. - Δευ, 20/41/2019
Image: Παντελής Σαμπροβαλάκης: O κόσμος μου δίνει δύναμη, θα τους κάνω υπερήφανους

Μία σπουδαία τετράδα υποδέχεται το Muay Thai Grand Prix στις 2 Ιουνίου στο Έναστρον Αρένα, με τέσσερις ποιοτικούς αθλητές

Ένας εξ’ αυτών ο Παντελής Σαμπροβαλάκης που δεν είναι νέο πρόσωπο στο promotion αφού έχει εμπειρία αγώνων στις διοργανώσεις του Παύλου Καπώνη. Την υπόλοιπη τετράδα απαρτίζουν Μπάμης, Κουντέλσκι και Ευγενίου.
 
Ο αθλητής από την Κρήτη μίλησε στο Fightsports.gr για το τουρνουά και τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την κορυφή.

 
«Η αλήθεια είναι ότι έχω συμμετάσχει ξανά σε τετράδες αθλητών, όχι πολλές φορές, αλλά υπάρχει μία σχετική εμπειρία. Ο στόχος μου δεν αλλάζει ποτέ… είναι οι νίκες.
 
Δεν θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου έμπειρο, πόσο έμπειρος μπορεί άλλωστε να είναι ένας μαχητής 18 χρόνων, όμως δουλεύω σκληρά καθημερινά, προσπαθώ να διορθώνω τα λάθη μου και να βελτιώνομαι συνεχώς. Με την ομάδα μου κυνηγάμε τα παιχνίδια όλα, και κοιτάμε πάντα μπροστά με στόχο να φτάσουμε στην κορυφή»,αναφέρει στα πρώτα του λόγια ο νεαρός μαχητής που δεν δείχνει να έχει κάποια προτίμηση σε αντίπαλο.
 
Δεν έχω κάποια προτίμηση σε κάποιον αθλητή. Τους σέβομαι και τους τρεις, δεν θεωρώ κανέναν πιο εύκολο ή πιο δύσκολο από τον άλλο, και οι τρεις έχουν την δυναμική τους. Άλλωστε έχουμε δει πολλές φορές ότι τα πράγματα αλλιώς τα υπολογίζουν αθλητές κι αλλιώς είναι πάνω στο ρινγκ, οπότε εμείς με την ομάδα μου προσηλωνόμαστε σε ένα σκοπό, και ουσιαστικά είναι το μόνο που μπορούμε να αλλάξουμε… Τους εαυτούς μας. 

 
Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να γίνουμε εμείς όσο καλύτεροι μπορούμε. Τους έχω μελετήσει, έχω στρατηγικό πλάνο για το πως θα αντιμετωπίσω τον καθένα από τους τρεις αλλά την προσοχή μου την έχω ρίξει στο δικό μου παιχνίδι, υπογράμμισε ο 18χρονος striker που είναι από τους πιο δημοφιλείς μαχητές του Grand Prix και το…χαίρεται.
 
» Μάλλον τον κόσμο τον ξεσηκώνουν τα Κρητικά. Χαχαχα. Χαίρομαι πολύ με αυτό που γίνεται στους αγώνες μου, να βλέπω το κοινό να με χειροκροτάει και να χορεύει. Με κάνει πολύ χαρούμενο. Τους ευχαριστώ πολύ. Μου δίνουν τεράστια δύναμη. Θα συνεχίσω να είμαι ταπεινός, εργατικός και θα προσπαθήσω να τους κάνω υπερήφανους».
 
Καταλήγοντας ο Σαμπροβαλάκης θέλησε να ευχαριστήσει το Fightsports.gr:
 
«Nα σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για την συνέντευξη. Είναι πολύ σημαντική για εμάς τους αθλητές η δουλειά που κάνετε, προάγεται τον αθλητισμό και παρουσιάζετε τον ευγενικό μαχητικό κόσμο έτσι ώστε να μπορέσει και ο κόσμος να γνωρίσει καλύτερα την πραγματική εικόνα του χώρου μας».
 
 
Fightsports.gr