Παρά τα κενά κάθε τμήμα θα έχει τον δάσκαλό του στα σχολεία πρωτοβάθμιας του Λασιθίου

11:37 π.μ. - Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021
11:09 π.μ. - Δευ, 13/37/2021
Image: Παρά τα κενά κάθε τμήμα θα έχει τον δάσκαλό του στα σχολεία πρωτοβάθμιας του Λασιθίου

Ευχές για καλή σχολική χρονιά από τον προϊστάμενο της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου Εμμ. Μακράκη μέσω του Ηχώ 99,8

Τις ευχές του για μια καλή σχολική χρονιά με υγεία μετέφερε μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο προϊστάμενος στη διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου, κ. Μανώλης Μακράκης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Οροπέδιο Λασιθίου για την τέλεση του αγιασμού στο δημοτικό σχολείο. Ευχήθηκε παράλληλα μια καλή συνεργασία των σχολείων με τους μαθητές και τους γονείς και κάλεσε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας να βοηθήσουν στην τήρηση των μέτρων.  Εκφράζοντας την προσδοκία φέτος τα μαθήματα να γίνουν δια ζώσης καθ΄όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Σε κάθε περίπτωση θα τηρηθούν τα μέτρα που προβλέπονται και μάλιστα ως πρωτοβάθμια έχουν προμηθευτεί περίπου 1500 self tests ώστε να τα χρησιμοποιήσουν, σύμφωνα με τις οδηγίες, σε ενδεχόμενο κρούσματος σε κάποιο σχολείο.

Πρόσθεσε ότι παρά και τις μόνιμες προσλήψεις παραμένουν ελλείψεις σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του νομού, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι, κάθε τμήμα θα έχει τον δάσκαλό του και  οι όποιες ελλείψεις θα καλυφθούν στο πλαίσιο των επόμενων διορισμών αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Όσο για τα βιβλία, είναι εδώ και καιρό στα σχολεία.