Παρατείνει τη φετινή σεζόν η TUI στην Κρήτη - Διακοπές μέχρι Νοέμβριο

12:21 μ.μ. - Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
12:05 μ.μ. - Πέμ, 30/21/2024
Image: Παρατείνει τη φετινή σεζόν η TUI στην Κρήτη - Διακοπές μέχρι Νοέμβριο

Πτήσεις από Μάρτιο έως Νοέμβριο - Πόσο κοστίζουν οι διακοπές μιας εβδομάδας

Σε παράταση της φετινής σεζόν προχωράει η TUI σε Κρήτη, Ρόδο και Κω, χάρη στις πολυάριθμες πρόσθετες πτήσεις με την TUI Fly, με τις τιμές για διακοπές μιας εβδομάδας σε τετράστερο, all in στην Κω να ξεκινούν από 828 ευρώ το άτομο.

Ειδικότερα, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο στην Κρήτη, με την TUI Fly να προσφέρει 39 επιπλέον πτήσεις με 7.300 επιπλέον θέσεις μόνο για το Ηράκλειο. Ενώ, στη Ρόδο και στην Κω οι πτήσεις θα παραταθούν έως τις 9 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρία με έδρα το Ανόβερο θα αναχωρήσει για την Ελλάδα νωρίτερα το επόμενο έτος, με την καλοκαιρινή σεζόν του 2025 να προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 26 Μαρτίου, εγκαίρως για τις διακοπές του Πάσχα και, σύμφωνα με τον tour operator, νωρίτερα από ποτέ.

Συνεπώς, η σεζόν θα επεκταθεί σε 38 εβδομάδες ή 268 ημέρες.

“Η ζήτηση για ταξίδια διακοπών υπερβαίνει πλέον τη συνηθισμένη υψηλή περίοδο”, λέει ο Stefan Baumert, επικεφαλής της TUI Γερμανίας. Και συμπληρώνει: “Οι επισκέπτες μας αναζητούν όλο και περισσότερο ευελιξία στους χρόνους ταξιδιού. Η τάση προς τα πολιτιστικά και αθλητικά ταξίδια την άνοιξη και το φθινόπωρο γίνεται επίσης ολοένα και πιο σημαντική. Οι δραστήριοι και αθλητικοί παραθεριστές βρίσκουν τις καλύτερες συνθήκες προπόνησης το φθινόπωρο και όσοι ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό προσβλέπουν σε λιγότερο πολυσύχναστα αξιοθέατα”.

Εκτός από τους ελληνικούς προορισμούς, η TUI επεκτείνει τις πτήσεις και προς τoυ Νταλαμάν, της Τουρκίας, τη Τζέρμπα και την Ενφίντα-Χαμμαμέτ, της Τυνησίας έως τις 8 Νοεμβρίου.

Συνολικά, η TUI fly θα προσφέρει περισσότερες από 600 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 26 κορυφαίους, παραθαλάσσιους προορισμούς αυτό το καλοκαίρι, με τις πιο εκτεταμένες προσφορές από το Ανόβερο και το Ντίσελντορφ -περίπου 750.000 θέσεις και 150 εβδομαδιαίες πτήσεις σε κάθε προορισμό.

Όσον αφορά τις τιμές των οργανωμένων πακέτων, το κόστος για διακοπές μιας εβδομάδας στο TUI Magic Life Candia Maris, στην Κρήτη, ξεκινάει από 984 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με all inclusive και πτήση της TUI fly από/προς Γερμανία.

Αντίστοιχα, μια εβδομάδα στο τεσσάρων αστέρων TUI Kids Club Grecotel Casa Paradiso, στο Μαρμάρι της Κω, κοστίζει από 828 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με all inclusive και πτήση της TUI fly από/προς Γερμανία. Το κόστος για τα παιδιά ξεκινάει από 432 ευρώ.

cretalive.gr