Παρουσίαση του βιβλίου «Αρχαιολογία» το Σάββατο 26/9 στην Επισκοπή Ιεράπετρας

9:03 π.μ. - Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
09:09 π.μ. - Παρ, 25/03/2020
Image: Παρουσίαση του βιβλίου «Αρχαιολογία» το Σάββατο 26/9 στην Επισκοπή Ιεράπετρας

Συγγραφείς: Βέρα Κλώντζα-Γιάκλοβα, Μανώλης Κλώντζας

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου « Αρχαιολογία» διοργανώνει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου η Επιτροπή Πολιτών Ιεράπετρας.Ηεκδήλωση θα γίνει στο προαύλιο του Αγίου Γεωργίου στην Επισκοπή Ιεράπετρας, στις 6:00 το απόγευμα. Συγγραφείς: Βέρα Κλώντζα-Γιάκλοβα, Μανώλης Κλώντζας. Όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση

«Το σημαντικότερο αρχαιολογικό εύρημα δεν θα βγει από τη γη.

Οι αρχαιολόγοι Βέρα Κλώντζα-Γιάκλοβα – Μανώλης Κλώντζας, με τη συστηματική μελέτη και την επιστημονική εμπειρία χρόνων, μας έδωσαν ένα βιβλίο για την Αρχαιολογία, την επιστήμη, τον κόσμο και τη φύση ευρύτερα. Ένα βιβλίο σχετικά εύκολα κατανοήσιμο και χρήσιμο και για τη μη επιστημονική κοινότητα.

«Οι δραστηριότητές μας, τόσο στα πλαίσια της αρχαιολογικής έρευνας και σκέψης όσο και στο κοινωνικό, πολιτιστικό, οικονομικό, πολιτικό επίπεδο, σε συνδυασμό με το πώς βιώνουμε και οι ίδιοι τις συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης στην επιστήμη, στην κοινωνία και στο περιβάλλον, αποτέλεσαν παράγοντες που μας οδήγησαν εδώ και καιρό στην απόφαση ότι επιβάλλεται να μοιραστούμε μαζί σας την αντίληψη και τις διαπιστώσεις μας για τη σύγχρονη αρχαιολογία, την επιστήμη, τον κόσμο και τη φύση ευρύτερα»

Σας προσκαλούμε στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μας το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, στο προαύλιο του Αγίου Γεωργίου στην Επισκοπή Ιεράπετρας, στις 6:00 το απόγευμα.

Συγγραφείς: Βέρα Κλώντζα-Γιάκλοβα, Μανώλης Κλώντζας»

Ο κ. Γιώργος Τομαδάκης μέλος της Επιτροπής Πολιτών και μέλος του τοπικού συμβουλίου Κάτω Χωριού μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την εκδήλωση.