Πάτρα: 11χρονη περιφερόταν ξυπόλητη και δεν ήθελε να γυρίσει σπίτι

9:28 π.μ. - Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017
09:08 π.μ. - Τετ, 02/28/2017
Image: Πάτρα: 11χρονη περιφερόταν ξυπόλητη και δεν ήθελε να γυρίσει σπίτι

Το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς ότι τσακώθηκε με τη μητέρα της που την βρίζει - Δεν διαπιστώθηκαν σημάδια σωματικής κακοποίησης

 Η μητέρα συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερη
 
Ένα 11χρονο κορίτσι, μόνο του και ξυπόλητο, εντόπισαν τρεις εργαζόμενες στο Άσυλο Ανιάτων στην πλατεία Παντοκράτορος στην Πάτρα. 
 
Οι γυναίκες προσέγγισαν το κορίτσι και το φρόντισαν, προσφέροντάς του μπισκότα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή τους είπε ότι δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι της εξαιτίας της μητέρας της.
 
Στο σημείο μετά από λίγη ώρα έφτασε και η μητέρα, ωστόσο το παιδί αρνιόταν να επιστρέψει στην οικία του.
 
Ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο η αστυνομία, και η 11χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι τσακώθηκε με τη μητέρα της κι έφυγε από το σπίτι, τονίζοντας ότι την βρίζει.
 
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μετέφεραν το κορίτσι στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε έφερε σημάδια σωματικής κακοποίησης. Επίσης, εξετάστηκε κι από παιδοψυχολόγο και εξήλθε από το νοσηλευτικό ίδρυμα.
 
Η μητέρα συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερη από τον Εισαγγελέα.
 
Η δικογραφία έχει σταλεί στη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του παιδιού δεν μένει με την οικογένεια, ενώ υπάρχει κι ένα μικρότερο παιδί που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
 
Πηγή: thebest.gr