Πάτρα: Σήμερα η απολογία της Πισπιρίγκου – Τι θα κληθεί να απαντήσει

8:46 π.μ. - Δευτέρα, 4 Απριλίου 2022
08:04 π.μ. - Δευ, 04/46/2022
Image: Πάτρα: Σήμερα η απολογία της Πισπιρίγκου – Τι θα κληθεί να απαντήσει

Με αρνητική θέση έναντι της κατηγορίας ότι δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της προσέρχεται σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου, στην Ανακρίτρια η 33χρονη

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου, η φερόμενη παιδοκτόνος Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου. Τα τελευταία 24ωρα καταγράφονται ραγδαίες εξελίξεις στην πρωτοφανή υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, όχι μόνο σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και διεθνώς.

Μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε πριν από λίγα 24ωρα η Πισπιρίγκου, θα οδηγηθεί ξανά σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου, στο ανακριτικό γραφείο, προκειμένου να δώσει απαντήσεις για τα όσα φρικιαστικά της αποδίδονται. Πάντως, όπως φάνηκε και στα προηγούμενα 24ωρα, η κατηγορούμενη κρατά ψυχρή στάση και εμμένει στην αθωότητά της.

Η 33χρονη θα μεταχθεί στα δικαστήρια και αναμένεται να περάσει στις 12 το μεσημέρι το κατώφλι του γραφείου της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας η οποία την Τετάρτη 30 Μαρτίου, εξέδωσε σε βάρος της, ένταλμα σύλληψης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου που συνελήφθη ενώ βρισκόταν ήδη στην ΓΑΔΑ δεν έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς. Σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου, θα είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτηση της μητέρας έναντι των στοιχείων των Αρχών που την κατέστησαν υπόλογη για τον φόνο του παιδιού της.

Η γυναίκα που στις 29 Ιανουαρίου είδε την τρίτη κόρη της να καταλήγει στα χέρια των γιατρών του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, οι οποίοι αγωνιωδώς πάλευαν να κρατήσουν το παιδί στην ζωή, προσέρχεται σε απολογία αρνούμενη ότι έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Δύο μήνες μετά τον θάνατο της 9χρονης και ενώ είχε κηδέψει τα άλλα δύο κοριτσάκια της, η 33χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Δύο μήνες κατά τη διάρκεια των οποίων οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και οι ειδικοί επιστήμονες που τους συνέδραμαν καθοριστικά στην κρίσιμη έρευνα τους, εξέταζαν εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια τόσο για το χρονικό της πορείας του παιδιού, όσο και για την συμπεριφορά της μητέρας.

Απέναντι σε αυτήν την κατηγορία, σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου, η μητέρα της Τζωρτζίνας συνοδευόμενη από τους συνηγόρους της Κωνσταντίνο Ζάρδα , που διορίστηκε από την Ανακρίτρια και Όθωνα Παπαδόπουλο που κλήθηκε από την πλευρά της κατηγορουμένης, θα αντιτάξει τους ισχυρισμούς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την υπεράσπιση της, η 33χρονη δεν αποδέχεται ότι είναι το δικό της χέρι που έδρασε για να τερματιστεί η ζωή του παιδιού. Η 33χρονη φαίνεται να αποδίδει τον θάνατο της Τζωρτζίνας σε ενδεχόμενη εμπλοκή άλλων ατόμων, όπως δήλωσε ο εκ των συνηγόρων της κ. Παπαδόπουλος , αναφερόμενος παράλληλα σε «λάθος χειρισμούς κατά τη διάρκεια της νοσηλείας».

Τα ερωτήματα που θέτει η δικογραφία

Η κατηγορουμένη θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού η οποία έχει μπροστά της μία πολυσέλιδη δικογραφία που αναφέρει πως η Τζωρτζίνα, δεκαοκτώ ημέρες μετά τον θάνατο της αδελφής της Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021, εμφάνισε το πρώτο της «ιατρικό επεισόδιο» με «τρομώδεις σπασμωδικές κινήσεις των άκρων στον ύπνο της». Και πως στις 11 Απριλίου, μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, το παιδί υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Οι γιατροί την επανέφεραν ύστερα από 50 λεπτά αλλά το παιδί είχε υποστεί υποξική ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια. Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην δικογραφία καταγράφουν εννέα επεισόδια της 9χρονης πριν καταλήξει. Όλα εμφανίζονται ενόσω το παιδί νοσηλεύεται σε θαλάμους νοσοκομείων και ποτέ όταν βρίσκεται σε ΜΕΘ. Αυτή θα είναι μία από τις ερωτήσεις που η κατηγορουμένη θα κληθεί να απαντήσει.

Η 33χρονη θα πρέπει να δώσει την δική της εκδοχή για τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων που συνδέουν τον θάνατο με συγκεκριμένες ουσίες που δεν σχετίζονται με την φαρμακευτική αγωγή του παιδιού. Αλλά και να απαντήσει τον λόγο που την κρίσιμη ώρα που το παιδί άρχισε να εμφανίζει πτώση στους σφυγμούς του, δεν «χτύπησε» στους γιατρούς το οξύμετρο, το οποίο φαίνεται να ήταν αποσυνδεδεμένο.

Πέραν όμως από τα δεδομένα που προκύπτουν από αμιγώς επιστημονικές αξιολογήσεις, στην δικογραφία υπάρχουν και άλλα στοιχεία όπως οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών, που περιγράφουν συγκεκριμένες ενέργειες της κατηγορουμένης. Έτσι θεωρείται βέβαιο πως η 33χρονη θα κληθεί να δώσει μία εξήγηση για τον λόγο που ζητούσε να βρίσκεται σε μονόκλινο δωμάτιο η 9χρονη , αλλά και για το, επιβεβαιωμένο από μαρτυρικές καταθέσεις, ενδιαφέρον της να μάθει αν εντός του θαλάμου υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

Από τις μαρτυρικές καταθέσεις που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, προκύπτει επίσης πως η κατηγορουμένη όταν το παιδί της εμφάνισε το μοιραίο επεισόδιο, κινήθηκε μάλλον νωχελικά και αρκετά ψύχραιμα για να ειδοποιήσει τους γιατρούς να σπεύσουν στον θάλαμο. Ήταν τόσο «κόντρα» με την κρισιμότητα της στιγμής η αντίδραση της, που προκάλεσε εντύπωση σε μία νοσηλεύτρια η οποία βλέποντάς την, κατέθεσε πως θεώρησε ότι αναζητούσε κάποια κουβέρτα ή σεντόνι.

Οι συμπεριφορές που κατέγραψαν οι έρευνες των διωκτικών αρχών

Παράλληλα με τα ιατρικά γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν το παιδί καταλήξει, φαίνεται πως οι διωκτικές αρχές πλησίασαν την υπόθεση παρακολουθώντας όλες τις κινήσεις της μητέρας και πριν αλλά μετά τον χαμό του μοναδικού πλέον παιδιού της, με αφετηρία τον χαμό των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας το 2019 και της Ίριδας το 2021. Ο τρόπος που η μητέρα αντιμετώπισε την πλέον οδυνηρή συνθήκη για έναν γονιό άρχισε να προβληματίζει. Σχεδόν αμέσως μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε «απίστευτη τραγωδία για οικογένεια στην Πάτρα» με αναφορά στην απώλεια τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια, ξεκίνησε και η εστίαση των Αστυνομικών στο περιβάλλον των τριών παιδιών.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η ασυνήθιστη εξωστρέφεια που επέδειξε μετά τον θάνατο της 9χρονης η κατηγορουμένη, τέθηκε στο στόχαστρο των αρχών με τους ειδικούς να αναφέρονται σε ιδιαίτερη «αποστασιοποίηση της» από αυτό που της συνέβη. Φαίνεται επίσης να καταγράφηκε και ως εξαιρετικά σπάνια, για μητέρα που έχασε το παιδί της, η χρήση λέξεων που δεν είναι σύνηθες να χρησιμοποιούν άνθρωποι που έχουν υποστεί τόσο κατακλυσμιαία, ανυπέρβλητα γεγονότα , όπως η απώλεια παιδιού για τους γονείς.

Η ίδια η κατηγορουμένη , σε συνεντεύξεις της πριν κληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης έχει δώσει απαντήσεις σε αρκετά από αυτά τα ερωτήματα και εκτιμάται ότι σε ανάλογο πλαίσιο θα κινηθεί και απολογούμενη. Ενδεικτικά, έχει υποστηρίξει πως μετά τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, η προσπάθεια της ίδιας και του συζύγου της ήταν να ζουν απόλυτα φυσιολογικά και να μην εκδηλώσουν πένθος ώστε να μην επηρεαστεί η ζωή της Τζωρτζίνας.

Επίσης έχει πει ότι μετά τον θάνατο της 9χρονης, μέλημα τους ήταν να αμυνθούν σε όσα λέγονταν σε βάρος τους. Αναφέρθηκε παράλληλα σε συμβάντα που υπέστη η 9χρονη ενώ ήταν σε ΜΕΘ. Αντίστοιχα μετά την συνάντηση που είχε στην ΓΑΔΑ το Σάββατο με την κατηγορουμένη και ο συνήγορος της κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε σε «περιστατικά που συνέβησαν σε μέρες που η μητέρα δεν ήταν μπροστά».

Για την 33χρονη, η σημερινή διαδικασία απέχει παρασάγγας από μία συνέντευξη καθώς στο τέλος της θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις αποφάσεις της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα που θα αφορούν την στέρηση ή μη της ελευθερίας της.

Σε αυτήν τη διαδικασία που ξεκινά για την 33χρονη, φαίνεται πως δεν θα έχει πια στο πλευρό της τον πατέρα των παιδιών της ο οποίος αποκαλώντας την σύζυγό του «κατηγορουμένη» δήλωσε πως «θέλει απαντήσεις», στάση με την οποία προοιωνίζεται πλήρη διαφοροποίησή του.

Η σημερινή μέρα, Δευτέρα 4 Απριλίου, για την 33χρονη αναμένεται πως θα είναι μεγάλη και επίπονη, όμως, όπως αναφέρουν δικαστικοί και νομικοί, μετά το τέλος της απολογίας θα αρχίζει η κύρια έρευνα για την υπόθεση και θα δρομολογηθούν και άλλες εξελίξεις με συγκεκριμένες ανακριτικές πράξεις που αναμένεται να γίνουν.

Εκταφή της Τζωρτζίνας

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εκταφής της 9χρονης Τζωρτζίνας, κατά την εξέλιξη της έρευνας, μετά την αποκάλυψη ότι η Πισπιρίγκου ζήτησε να ταφεί μαζί με το παιδί της και το τάμπλετ της. Όπως όλα δείχνουν, οι Αρχές εκτιμούν ως πιθανό στην εν λόγω συσκευή να έχουν καταγραφεί στοιχεία που σχετίζονται με την προμήθεια και τη χορήγηση κεταμίνης.

«Υπάρχει ανάγκη να διανοιχθεί ο τάφος της Τζωρτζίνας και να πάρουμε από μέσα το τάμπλετ», ανέφερε ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Λέων πρόσθεσε ακόμη ότι και οι αδερφές της Τζωρτζίνας «έφυγαν» από εξωγενή παράγοντα. «Υπάρχουν σημάδια και τα ευρήματα μιλάνε ξεκάθαρα. Το πανάκι βρέθηκε σίγουρα στο στόμα του βρέφους και αυτό δείχνει την αιτία θανάτου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λέων.

Στο μεταξύ, νέα αποκάλυψη που έφερε στο «φως» η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρεται στα όσα φέρεται να είπε η Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια των κρίσιμων στιγμών που οι γιατροί προσπαθούσαν να επαναφέρουν στη ζωή την Τζωρτζίνα. Σύμφωνα με γιατρό της βάρδιας, «γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά και είπε: “Πέθανε... Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δε γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί”».

Τι συνέβη στη σπιτονοικοκυρά

Διατάχτηκε προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της 69χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς τής 33χρονης Πισπιρίγκου, το 2020. Η οικογένεια των τριών κοριτσιών διέμενε στο ισόγειο τού εν λόγω κτηρίου, ενώ η 69χρονη στον δεύτερο όροφο.

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από αστυνομικούς και γιατρούς οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση. Εξάλλου, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Δήμος Πάτρας αναφέρει ότι έχει γίνει κανονική ταφή της γυναίκας, βάζοντας έτσι τέλος στα «σενάρια» περί καύσης της σορού της. Αυτό συνεπάγεται ότι, εάν κριθεί σκόπιμο από τις Αρχές, ενδέχεται να δοθεί εντολή εκταφής.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου των δύο μικρότερων αδερφών της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν τεθεί εκ νέου στο «μικροσκόπιο» των ειδημόνων τα δείγματα που είχαν ληφθεί κατά τις αρχικές ιατροδικαστικές εξετάσεις των δύο κοριτσιών.

Το Σάββατο 2 Απριλίου, υπήρξαν πληροφορίες ότι η κατηγορούμενη φέρεται διατεθειμένη να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους, στην προσπάθειά της να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού της. Επισημαίνεται ότι η εν λόγω πρακτική συναντάται αρκετά συχνά στις ΗΠΑ, αλλά όχι στη χώρα μας.

Μάνος Δασκαλάκης

«Από που προμηθεύτηκε την κεταμίνη;»

Την ίδια ώρα, ο εν διαστάσει σύζυγος της Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, μιλώντας στην εφημερίδα «Μπαμ» υποστήριξε ότι δεν είναι εξαφανισμένος, ότι έχει πάθει «το μεγαλύτερο σοκ» της ζωής του, κι ότι θέλει «να ακουστεί μόνο η αλήθεια».

«Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη; Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά», ανέφερε αρχικά ο πατέρας των τριών κοριτσιών.

«Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Έλεγα σε κάθε θάνατο “μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους”. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα, όμως, για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή», ανέφερε με νόημα ο Δασκαλάκης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, μιλώντας στην εφημερίδα «Μπαμ», αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε με την Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της. Ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορούμενης ανέφερε ότι εκείνη επέμενε ότι δε γνώριζε καν τι είναι η κεταμίνη.

Αναφορικά με τη φερόμενη σχέση του ίδιου και του πατέρα του με τη φαρμακαποθήκη, για την οποία άφησε αιχμές η Πισπιρίγκου, ο Δασκαλάκης απάντησε ότι ο πατέρας του πράγματι εργαζόταν εκεί. «Κι εγώ μεταφέρω πράγματα από φαρμακευτικές εταιρείες - από μια συγκεκριμένη εγώ - δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, μπορούν να ψαχτούν όλα», ανέφερε ο Δασκαλάκης, συμπληρώνοντας ότι «είναι δύσκολη η θέση της και για αυτό αφήνει τέτοια υπονοούμενα».

Αναφορικά με τον θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, ο Δασκαλάκης ισχυρίστηκε ότι η 33χρονη πρόσεχε τη γυναίκα μόνο στην αρχή. «Μετά βάλανε άλλη γυναίκα, αλλάξανε τρεις γυναίκες μέχρι να «φύγει» η σπιτονοικοκυρά. Εμείς την πήγαμε την πρώτη φορά στο νοσοκομείο», ανέφερε ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορούμενης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «την επαναφέραμε γιατί είχε χάσει τα λογικά της. Τη βγάλαμε από το νοσοκομείο, της πήραμε ορθοπαιδικά κρεβάτια, τα πάντα... Η γυναίκα καταρχήν έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε, ούτε τίποτα. Εμείς της δίναμε τα ενοίκια κανονικά, με αποδείξεις. Μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα και στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε κανένα όφελος. Καταρχήν, για να σκοτώσεις μια γυναίκα από τη στιγμή που δε σου έχει γράψει το σπίτι, δεν έχεις όφελος. Όχι επειδή δε σου έχει γράψει το σπίτι... Δεν έχεις όφελος να τη σκοτώσεις».

Σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας - του βρέφους της οικογένειας που χάθηκε σε ηλικία μόλις έξι μηνών - ο Δασκαλάκης ανέφερε ότι «με παίρνει η αδερφή της Ρούλας και μου λέει “το παιδί”. Έφτασα τρία λεπτά πριν το ασθενοφόρο. Πάω μέσα και βλέπω τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί. Αυτό που αντίκρισα ήταν λες και έβλεπα τη Μαλένα πάλι. Τα έχασα. Προσπαθούσα να δω τι θα κάνω. Πιάνω τα πόδια του μωρού και ήταν παγωμένα. Και εκεί καταλαβαίνω ότι το παιδί έχει “φύγει”».

«Είχα φύγει από το σπίτι. Είχαμε χωρίσει. Είχαμε χωρίσει στα λόγια... Ξαναγύρισα σπίτι μετά την Ίριδα και έμεινα για τρεις ή τέσσερις μέρες. Ήθελα να είμαι δίπλα στο παιδί γιατί ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Για να στηρίξω και τη Ρούλα.

Η Ρούλα ποτέ δε μου ζήτησε να γυρίσω πίσω. Ποτέ. Να πεις ότι το έκανε, δηλαδή, για να με κρατήσει, να έχει ένα κίνητρο για αυτό τον λόγο. Γύρισα εγώ πίσω τότε, παρόλο που εγώ είχα πει να χωρίσουμε, γιατί έβλεπα ένα παιδί (Τζωρτζίνα) που είχε χάσει το καλύτερο δώρο του και μια μάνα τότε να σπαράζει μέρα νύχτα. Ούτε τότε μου φάνηκε περίεργο», ανέφερε ο Δασκαλάκης.

Κεταμίνη

«Δεν υπήρχε η ουσία στο νοσοκομείο και είναι κάτι που το έμαθα εγώ σήμερα, ότι αυτή η ουσία στο “Αγλαΐα Κυριακού” δεν υπήρχε! Και δεν είναι τσεκαρισμένο μόνο από εμένα και από εσένα, είναι τσεκαρισμένο από οργανισμό φαρμάκων και από αυτούς που προμηθεύουν τα φάρμακα στο “Αγλαΐα”. Κανένας δεν μπήκε σε αυτό το δωμάτιο, ήταν μόνη της! Και δε θεωρώ ότι υπήρχε κάποια νοσηλεύτρια ή κάποιος γιατρός που θα μπορούσε να χορηγήσει την κεταμίνη. Θα έλεγα μέχρι και τώρα ότι, αν υπήρχε σε αυτό το νοσοκομείο το φάρμακο αυτό, έχει γίνει λάθος από τους γιατρούς. Ότι, αντί να δώσουν κάτι άλλο, έχουν δώσει αυτό. Και θα έλεγα... “ακόμη ένα λάθος σε εμένα, ακόμη ένα λάθος στην οικογένειά μου”, και θα κινούμουν και εκεί διαφορετικά, γιατί μέχρι σήμερα που σου μιλάω αρνούμαι να το πιστέψω. Δεν μπορώ να το πιστέψω», ανέφερε ακόμη ο 30χρονος για την κεταμίνη, ενώ για την αδικοχαμένη Τζωρτζίνα είπε πως «ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν το παιδί μου. Κυρίως αυτό το παιδί. Γιατί αυτό το παιδί το μεγάλωσα από μωρό. Έγινα πατέρας με αυτό το παιδί. Με έκανε άντρα αυτό το παιδί. Δεν περίμενα ότι θα το φτάσω εννέα χρονών και να μάθω ότι έπαθε κάτι τέτοιο. Ήταν ένα παιδί που έκανε ό,τι έκανε και ο πατέρας της. Ποδόσφαιρο, τραγούδια, μαζί όλη την ώρα. Όχι ότι δεν αγαπούσα τα άλλα μου παιδιά, αλλά το συγκεκριμένο παιδί με μεγάλωσε, όχι το μεγάλωσα. Με μεγάλωσε, με έκανε άντρα».

neakriti.gr