Περιοδεία Γιάννη Κουράκη στην Αγία Βαρβάρα και συνάντηση με τον Δήμαρχο Λάμπρο Μίχο

11:44 π.μ. - Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
11:05 π.μ. - Παρ, 17/44/2024
Image: Περιοδεία Γιάννη Κουράκη στην Αγία Βαρβάρα και συνάντηση με τον Δήμαρχο Λάμπρο Μίχο

Περιοδεία στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας Αττικής πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Γιάννης Κουράκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και φορείς της περιοχής

Παράλληλα, στα πλαίσια της περιοδείας του ο κ. Κουράκης συναντήθηκε, σε πολύ καλό κλίμα και με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Λάμπρο Μίχο.

Μάλιστα, ο κ. Κουράκης δεν παρέλειψε να εκφράσει τη «συγκίνησή» του για την «εγκάρδια υποδοχή του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας και πολύ καλού φίλου, Λάμπρου Μίχου, και τις ευχές του για καλή επιτυχία στις ευρωεκλογές».

hxonews

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής:

«Είχα την τύχη και την τιμή στην πορεία μου να γνωρίσω ανθρώπους που πραγματικά κοσμούν την αυτοδιοίκηση και αποτελούν υποδείγματα προσφοράς στον τόπο τους, όπως ο Λάμπρος Μίχος.

Είναι αμέτρητα πραγματικά τα μερόνυχτα που έχουμε δουλέψει μαζί με τον Λάμπρο πιέζοντας το κεντρικό κράτος να απελευθερώσει την αυτοδιοίκηση ώστε να μπορέσει να υπηρετήσει καλύτερα τον πολίτη.

hxonews

Και μοιραζόμαστε την βαθιά πεποίθηση ότι η καταπολέμηση της φτώχειας αλλά και η δίκαιη ανάπτυξη κάθε τοπικής κοινωνίας περνάει αναπόδραστα μέσα από την ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης – αυτό που γίνεται στην Ευρώπη- πρέπει να το καταλάβουμε και να το κάνουμε πράξη και στην Ελλάδα.

Να είσαι πάντα καλά Λάμπρο. Πάντα μαζί!».