Περιοδεία Κουράκη στο Ρέθυμνο - Συνάντηση με Μαρινάκη, Λιονή και Εργατικό Κέντρο

9:28 π.μ. - Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024
09:06 π.μ. - Παρ, 07/28/2024
Image: Περιοδεία Κουράκη στο Ρέθυμνο - Συνάντηση με Μαρινάκη, Λιονή και Εργατικό Κέντρο

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι πολίτες του Ρεθύμνου στον υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Γιάννη Κουράκη

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι πολίτες του Ρεθύμνου στον υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Γιάννη Κουράκη, κλιμακώνοντας τις περιοδείες του εν όψει της κάλπης της Κυριακής 9 Ιουνίου.

hxonews

Περιοδεύοντας στις γειτονιές της πόλης, ο κ. Κουράκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες, καθώς και να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη, την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, καθώς και τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

hxonews

Μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη, ο Γιάννης Κουράκης ανέφερε τα εξής:

«Με τον δήμαρχο Ρεθύμνου και πρόεδρο της ΠΕΔ Γιώργη Μαρινάκη μας συνδέει φιλία και αμοιβαία εκτίμηση εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ένα άξιο αυτοδιοικητικό στέλεχος, με μεγάλη προσφορά στον τόπο και οι συνδημότες του το αναγνωρίζουν με τη στήριξή τους. Με υποδέχθηκε θερμά σήμερα στο Δημαρχείο και τον ευχαριστώ από καρδιάς τόσο για την στήριξή του, όσο και για τα λόγια εκτίμησης, τις θερμές ευχές του για καλή επιτυχία αλλά και την συζήτηση που είχαμε.

Οι αγωνίες μας είναι κοινές και αφορούν στην ενδυνάμωση της αυτοδιοίκησης και της αποκέντρωσης. Οι αγώνες μας είναι κοινοί και αφορούν στο πώς η Αυτοδιοίκηση μπορεί να στηρίξει τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες και πώς οι πόλεις μπορούν να γίνουν βιώσιμές και ανθεκτικές, με το Περιβάλλον σε πρώτη προτεραιότητα».

hxonews

Έπειτα ακολούθησε η συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ να επισημαίνει σχετικά πως «είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα, ειδικά τα θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και για τα ευρωπαϊκά προγράμματα και ιδιαίτερα τις πολιτικές συνοχής της ΕΕ. Την ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή. για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε αλλά και τις συγκινητικές ευχές της για καλή εκλογική επιτυχία».

hxonews

Τέλος, ο κ. Κουράκης, εξέφρασε τη συγκίνησή του μετά την επίσκεψή του στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, «η πολιτική και κοινωνική μου καταβολή ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, ως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, με καθόρισε και χαρακτηρίζει όλη μου τη διαδρομή. Ο αγώνας μας για δίκαιους και καλύτερους μισθούς, για συλλογικές συμβάσεις, για να δοθεί ξανά αξία στην Εργασία είναι πρώτη μου προτεραιότητα και γι’ αυτά αγωνιζόμουν και θα αγωνίζομαι. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την υποδοχή, τις θερμές ευχές για καλή επιτυχία και την ουσιαστική συζήτηση που είχαμε».

Δυο νέα σποτ από τον Γιάννη Κουράκη 

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, μετά το σποτ από την Κρήτη που έγινε viral στο Διαδίκτυο και συζητήθηκε πολύ, ενώ προβλήθηκε και σε τηλεοπτικές εκπομπές, ο Γιάννης Κουράκης δημοσίευσε δυο νέα σποτ που αφορούν στους Εργαζόμενους και την Αυτοδιοίκηση, την Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αποκέντρωση.

Δείτε παρακάτω το σποτ για την Εργασία:

Δείτε παρακάτω το σποτ για την Αυτοδιοίκηση, την Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αποκέντρωση: