Πέθανε η 22χρονη που έπαθε ανακοπή σε ασανσέρ ξενοδοχείου

7:16 μ.μ. - Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018
07:03 μ.μ. - Σάβ, 10/16/2018
Image: Πέθανε η 22χρονη που έπαθε ανακοπή σε ασανσέρ ξενοδοχείου

Δεν τα κατάφερε η νεαρή κοπέλα που νοσηλευόταν στην εντατική

Πέθανε η 22χρονη που υπέστη ανακοπή μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου στον Σταυρό Ακρωτηρίου στα Χανιά, όπου και είχε εντοπιστεί λιπόθυμη.
 
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου πριν από δύο εβδομάδες, με την κοπέλα να δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.
 
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Βουλγαρίδη «η κοπέλα τελικά κατέληξε το πρωί της Τετάρτης στις 10:35. Μέχρι σήμερα νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ και δεν είχε συνέλθει. Το αίτιο για το οποίο εισήχθη στην εντατική ήταν η ανακοπή καρδιάς. Από εδώ και πέρα, όμως, διερευνώνται τα αίτια που έφεραν το θάνατό της».
 
Να σημειωθεί ότι η 22χρονη ήταν από Αγρίνιο και δούλευε στο ξενοδοχείο των Χανίων.  
 
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό διερευνούσαν τόσο το Εργατικό Κέντρο Χανίων όσο και η Επιθεώρηση Εργασίας που επισκέφτηκαν το χώρο για να κάνουν αυτοψία.
 
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Χανίων Γιάννη Μανωλικάκη που μίλησε στο neakriti.gr «πρόκειται για εργατικό ατύχημα γιατί έγινε σε χώρο εργασίας. Η 22χρονη έκανε την πρακτική της στο ξενοδοχείο. Από εκεί και πέρα, γίνεται περαιτέρω διερεύνηση γι’ αυτό το δυσάρεστο γεγονός από τη Γενική Επιθεώρηση, την Επιθεώρηση Εργασίας και το ιατρικό πόρισμα».
 
Το χρονικό 
 
Η 22χρονη που είναι από το Αγρίνιο, φαίνεται να έπαθε ανακοπή μέσα στο ασανσέρ όπου και εντοπίστηκε λιπόθυμη.
 
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ ενώ ναυαγοσώστης που ήταν εκεί, έδωσε τις πρώτες βοήθειες και ακολούθως πλήρωμα του ΕΚΑΒ, κατάφερε να την κρατήσει στη ζωή, μέχρι και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.
 
Ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν υπήρχε σημάδι βελτίωσης και έτσι μ;ia οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα.
 
Μάλιστα άμεσα ενημερώθηκαν το Εργατικό Κέντρο Χανίων καθώς και η Επιθεώρηση Εργασίας, για το δυσάρεστο περιστατικό.
 
 
neakriti.gr