Πέθανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γρυλλάκης

7:43 μ.μ. - Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018
07:03 μ.μ. - Σάβ, 24/43/2018
Image: Πέθανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γρυλλάκης

Όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση

Πέθανε ξαφνικά το Σάββατο το πρωί, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γρυλλάκης, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τους συναδέλφους του, που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το ήθος του και την αφοσίωσή του στο επάγγελμά του.
 
Ο 55χρονος δημοσιογράφος ένοιωσε μια αδιαθεσία και μετέβη στο Λαϊκό νοσοκομείο με έντονους πόνος στην πλάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη έμφραγμα και άφησε την τελευταία του πνοή στις 9 το πρωί.
 
Υπηρέτησε με πάθος για περισσότερα από 30 χρόνια τη δημοσιογραφία μέσα από τις εφημερίδες και την τηλεόραση.
 
Είχε καλύψει θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών, μάχιμος ρεπόρτερ που κυνηγούσε διαρκώς την είδηση, είχε διατελέσει εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Αγαπούσε ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής του τα Χανιά.
 
O Νίκος Γρυλλάκης ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί δύο ετών.
 
Όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
 
Aπό το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και ΕΠικοινωνίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η ξαφνική απώλεια του Νίκου Γρυλλάκη, δημοσιογράφου της ΕΡΤ, εξαίρετου συναδέλφου και αγαπητού φίλου αφήνει σήμερα φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια. Ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, και όλοι οι συνάδελφοί του στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
 
Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ «εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Γρυλλάκη, που υπηρέτησε με εργατικότητα και αφοσίωση το επάγγελμά του και έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή».
 
thepressproject.gr