Πίσω σελίδες | Οντως Κώστα, κάτι ύποπτο παίζει με τα κορονοπάρτι!

12:14 μ.μ. - Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
12:04 μ.μ. - Τρί, 20/14/2021
Image: Πίσω σελίδες | Οντως Κώστα, κάτι ύποπτο παίζει με τα κορονοπάρτι!

Ακούστε εδώ την εκπομπή της 20.04.2021 με τον Μάριο Διονέλλη στον Ηχώ 99,8

Ο δήμαρχος Αθηναίων βρίσκει πως τα κορονοπάρτι δεν είναι τόσο αθώα και πως κάποιος μπορεί να θέλει να κερδίσει κάτι από αυτά. Η Πελώνη λέει πως η κυβέρνηση δεν θέλει επεισόδια και δεν στέλνει αστυνομία εκεί που είναι 1.000 άτομα. (Την οποία έστελνε όμως, στο Πολυτεχνείο, στον Γρηγορόπουλο, στη Νέα Σμύρνη και στις διαδηλώσεις για τον Κουφοντίνα και την Πανεπιστημιακή Αστυνομία).

Δύσκολα θα φτάναμε σε τέτοιο συμπέρασμα αλλά... εδώ το λένε μόνοι τους. Αν: α) αυτός που διοργανώνει τα πάρτι θέλει κάτι να κερδίσει και β) η κυβέρνηση δεν θέλει να τον εμποδίσει για να μη γίνουν επεισόδια Τι συμπέρασμα βγάζετε;

Βρε λέτε να υπάρχουν «αυτοφοράκηδες» της ατομικής ευθύνης, η οποία τόσο βολεύει για να εξηγηθεί γιατί δεν θα πάμε για Πάσχα στο χωριό και γιατί πλησιάζουμε τους 10.000 θανάτους από covid; Αν πάντως δεν πειστείτε από αυτό το επιχείρημα εμείς αγοράζουμε και ακόμα 6 Rafale για να σας σηκωθεί λίγο το πατριωτικό φρόνημα.

Στην ίδια εκπομπή η λογοκρισία στο ρεπορτάζ της συναδέλφου Μάχης Νικολάρα στην ΕΡΤ και μερικές σημειώσει για το γιατί δεν απέκτησε ακόμα έναν δρόμο της προκοπής η Κρήτη που θέλει, τρομάρα της, να λέγεται και ναυαρχίδα του τουρισμού.

www.pisoselides.gr