Πλακιωτάκης: Στο τελικό στάδιο η σύμβαση για το φράγμα Αγίου Ιωάννη και τη λιμνοδεξαμενή Χοχλακιών

1:31 μ.μ. - Παρασκευή 8 Μαΐου 2026
01:05 μ.μ. - Παρ, 08/31/2026
Image: Πλακιωτάκης: Στο τελικό στάδιο η σύμβαση για το φράγμα Αγίου Ιωάννη και τη λιμνοδεξαμενή Χοχλακιών

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λασιθίου ενημερώνει ότι εντός του επόμενου διμήνου αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης για τα δύο σημαντικά εγγειοβελτιωτικά έργα.

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης, με ανάρτησή του ενημερώνει για την εξέλιξη δύο σημαντικών έργων υποδομής για το Λασίθι, που αφορούν τη διαχείριση των υδάτινων πόρων και τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Όπως αναφέρει, εντός του επόμενου διμήνου αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του φράγματος Αγίου Ιωάννη Ιεράπετρας και της λιμνοδεξαμενής Χοχλακιών Σητείας, δύο σημαντικών εγγειοβελτιωτικών έργων για το Λασίθι.

Τα έργα διαθέτουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και ανάδοχο και αποτελούν κρίσιμη παρέμβαση για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και τη διαχείριση των υδάτινων πόρων της περιοχής.