Πληθαίνουν οι αυτοκτονίες σε νοσοκομεία

11:17 π.μ. - Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021
11:04 π.μ. - Δευ, 05/17/2021
Image: Πληθαίνουν οι αυτοκτονίες σε νοσοκομεία

Όλο και περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους σε νοσοκομεία. Τις τελευταίες δύο μέρες τουλάχιστον τρία άτομα έχουν βάλει τέλος στη ζωή τους όντας σε νοσοκομείο

Δυο συνάνθρωποι μας σε Λάρισα και Πάτρα φαίνεται να έβαλαν τέλος στη ζωή τους τα ξημερώματα.

Πρόκειται για έναν 80χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, περιμένοντας τις εξετάσεις που θα έδειχναν από τι ακριβώς πάσχει. Λίγη ώρα πριν του ανακοινωθούν τα αποτελέσματα βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του θαλάμου από την νοσηλεύτρια. Σύμφωνα με το larissapress.gr ο ηλικιωμένος αυτοκτόνησε με το κορδόνι της πιτζάμας του. Μάλιστα φέρεται να είχε αφήσει και σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της απονενοημένης πράξης του.

Την ίδια ώρα τέλος στην ζωή της έβαζε και μια γυναίκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα. Η 65χρονη πήδηξε από τον τρίτο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος, για άγνωστούς μέχρι στιγμής λόγους. Αμέσα, έσπευσε το ΕΚΑΒ στο σημείο ωστόσο ήταν πολύ αργά. Άλλες πληροφορίες που μεταφέρει το τοπικό TheBest, ήθελαν τη γυναίκα να μην νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και οι αρχές ψάχνουν να ρίξουν φως στα αίτια που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη αλλά και στο πώς βρέθηκε στο χώρο του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, ένας ακόμη άνδρας οδηγήθηκε στο θάνατο πέφτοντας από τον 7ο όροφο του «Αχιλλοπούλειου» νοσοκομείου στο Βόλο, όπου και νοσηλευόταν σε μονάδα Covid.

thepressproject.gr