Πλήθος κόσμου στη "Λευκή Νύχτα" στην Ιεράπετρα (Εικόνες και video)

1:13 μ.μ. - Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022
01:07 μ.μ. - Τετ, 13/13/2022
Image: Πλήθος κόσμου  στη "Λευκή Νύχτα" στην Ιεράπετρα (Εικόνες και video)

Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα η εκδήλωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Ιεράπετρας

Πλημμύρισε από φώτα, μουσικές και κόσμο η πλατεία της Ιεράπετρας στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Ιεράπετρας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και το ΝΠ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ Δήμου Ιεράπετρας. Τα καταστήματα της πόλης παρέμειναν ανοιχτά έως αργά το βράδυ και οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους σε πολύ καλές τιμές.  

hxonews
hxonews

 Το  συγκρότημα του Αναστάσιου Ράμμου σε μια μοναδική live εμφάνιση διασκέδασε το κοινό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  διατέθηκαν  δωρεάν snacks και αναψυκτικά, ενώ η μουσική κάλυψη της βραδιάς έγινε από γνωστό DJ.  Την  ψυχαγωγία των παιδιών ανέλαβαν  κλόουν και μάγοι.

hxonews

Παράλληλα με τη Λευκή Νύχτα και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας αλλά και το ευχαριστώ προς τους καταναλωτές που στηρίζουν τα τοπικά καταστήματα, ο Εμπορικός Σύλλογος ενίσχυσε την Παιδόπολης Νεάπολης (Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου), προσδίδοντας έτσι έναν φιλανθρωπικό χαρακτήρα στην όλη προσπάθεια. Σε συνεργασία λοιπόν με τον Δήμο και την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας προσέφερε δωρεάν φιλοξενία σε παιδιά από την Παιδόπολη, καλύπτοντας πλήρως όλα τα έξοδα της διαμονής, της διατροφής και των δραστηριοτήτων τους. Επίσης, μέρος των εσόδων θα διατεθούν για αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού της δομής.

hxonews