Πληρότητες 100% από και προς το λιμάνι του Ηρακλείου

9:28 π.μ. - Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017
09:12 π.μ. - Παρ, 22/28/2017
Image: Πληρότητες 100% από και προς το λιμάνι του Ηρακλείου

Εισιτήριο ούτε για το κατάστρωμα!

Οι ναυτικοί πράκτορες λένε ότι έχουν χρόνια να δουν τέτοια κίνηση από και προς το λιμάνι του Ηρακλείου, με πληρότητες που φτάνουν το 100%, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Τα πλοία φεύγουν και έρχονται γεμάτα, μάλιστα αν οι επιβάτες δεν προνοήσουν να κάνουν έγκαιρα κράτηση, δεν θα βρουν εισιτήρια ούτε για το κατάστρωμα!
Ο λιμενάρχης Ηρακλείου Ευθύμιος Δουβής σε δηλώσεις του στο ekriti.gr τόνισε ότι όλα κυλούν ομαλά στο λιμάνι Ηρακλείου. Την παραμονή των Χριστουγέννων, την Κυριακή 24/12, από το Ηράκλειο θα αποπλεύσει μόνο ένα πλοίο στις 21:30 ενώ την ημέρα των Χριστουγέννων δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο. Κανονικά η κίνηση των πλοίων, από την Τρίτη 26/12.
 
Μοιράζουν φυλλάδια
 
Φυλλάδια που στόχο έχουν να ενημερώσουν τους πολίτες για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων θα διανείμει το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, στο λιμάνι.
Η διανομή θα γίνει σήμερα κατά τον απόπλου των πλοίων και αύριο Σάββατο 23/12 κατά τον κατάπλου.
Το φυλλάδιο θα έχει τον τίτλο "Απλές ενέργειες... για μία ζωή" και μέσα σε αυτό θα περιλαμβάνονται απλές συμβουλές για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων που δυστυχώς έχουν γίνει η μάστιγα της εποχής.
Η πρωτοβουλία ανήκει στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης καθώς και στον Οργανισμό Λιμένος.
Επίσης, θα διανεμηθεί και έντυπο υλικό για τα δικαιώματα όσων ταξιδεύουν με πλοίο. 
 
 
Πηγή: ekriti.gr