Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται στην Ιεράπετρα ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής

10:45 π.μ. - Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023
10:10 π.μ. - Παρ, 13/45/2023
Image: Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται στην Ιεράπετρα ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής

Δείτε εδώ αναλυτικά

Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ιεράπετρας ανέδειξαν πρώτο τον συνδυασμό του Γ. Γουλιδάκη και δεύτερο με μικρή διαφορά τον συνδυασμό του Εμμ. Φραγκούλη. Ακολουθούν οι συνδυασμοί με επικεφαλής τον Θ. Καλαντζάκη και την Μ. Κοτσιφάκη. Την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου οι δημότες της Ιεράπετρας καλούνται στον δεύτερο γύρο να επιλέξουν μεταξύ Γουλιδάκη και Φραγκούλη ποιον Δήμαρχο επιθυμούν να αναλάβει τα ηνία του Δήμου για την επόμενη πενταετία. Το νέο Δημοτικό συμβούλιο θα αποτελείται από 25 δημοτικούς συμβούλους. Ο πρώτος συνδυασμός θα εκλέξει 15 συμβούλους και οι υπόλοιποι 10 σύμβουλοι θα εκλεγούν από τις λοιπές παρατάξεις.

Εάν εκλεγεί ο κ. Γιάννης Γουλιδάκης οι 15 πρώτοι που εκλέγονται με βάση τους σταυρούς που έλαβαν είναι οι εξής:

hxonews

*Να σημειωθεί ότι εάν εκλεγεί πρώτος ο συνδυασμός του Γ. Γουλιδάκη αντί του Λαμπράκη Γιώργου θα εκλεγεί ο πρώτος σε σταυρούς από τον Μακρύ Γιαλό που είναι ο Χατζάκης Γεώργιος του Εμμανουήλ.

Εάν εκλεγεί ο κ. Εμμ. Φραγκούλης οι 15 πρώτοι που εκλέγονται με βάση τους σταυρούς που έλαβαν είναι οι εξής:

hxonews

*Να σημειωθεί ότι εάν εκλεγεί πρώτος ο συνδυασμός του Εμμ. Φραγκούλη αντί του Εμμ. Καλύβα θα εκλεγεί ο πρώτος σε σταυρούς από τον Μακρύ Γιαλό, Νεκτάριος Παπαδάκης.

Αναμένονται ακόμη διευκρινίσεις για το εάν εκλεγεί ένας ακόμη δημοτικός σύμβουλος από τον Μακρύ Γιαλό, ποιος θα είναι αυτός και από ποιόν συνδυασμό θα προέρχεται (2ο ή 3ο), δεδομένου ότι πλειοψήφησε ο συνδυασμός του Θ. Καλαντζάκη με πρώτο σε σταυρούς τον Εμμ. Βρυγιωνάκη στην ενότητα του Μακρύ Γιαλού.

hxonews