Πολάκης από το Ηράκλειο: Με ρυθμούς κουτσής χελώνας η Δικαιοσύνη για τα σκάνδαλα στην Υγεία

4:16 μ.μ. - Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
04:09 μ.μ. - Τετ, 20/16/2017
Image: Πολάκης από το Ηράκλειο: Με ρυθμούς κουτσής χελώνας η Δικαιοσύνη για τα σκάνδαλα στην Υγεία

Βολές κατά της Δικαιοσύνης για ολιγωρία και προκλητικές καθυστερήσεις στην απόδοση ευθυνών για τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, εξαπέλυσε μιλώντας στο Κόκκινο Κρήτης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη για το Αναπτυξιακό Συνέδριο το οποίο ξεκινά σήμερα στο Ηράκλειο και θα ολοκληρωθεί αύριο με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

«Η Δικαιοσύνη είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, κινείται για τα σκάνδαλα  στο χώρο της Υγείας με ρυθμούς ανάπηρης κουτσής χελώνας…»
 
«Είναι δυνατόν, αναρωτήθηκε ο κ. Πολάκης, να κάθονται στα συρτάρια της δικαιοσύνης υποθέσεις για πάνω από ένα χρόνο, ενώ την ίδια στιγμή να διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, μετά από μήνυση του κ. Α.Γεωργιάδη, τρείς υπάλληλοι του υπουργείου Υγείας τους οποίους εγώ διέταξα να ελέγξουν τον τρόπο μοριοδότησης προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ όπου ανακαλύψαμε 88 λάθος μοριοδοτήσεις σε 230 αιτήσεις …Διώκονται δηλαδή οι άνθρωποι επειδή ανακαλύψαμε τη … λουμπινιά»
«Εδώ βέβαια να υπογραμμίσω ότι ο εισαγγελέας που άσκησε τις διώξεις είναι ο ίδιος ο οποίος  αθώωσε το Μαντέλη ο οποίος αγόρασε μεγαλύτερα βαγόνια  από τις ράγες μας… συνεχίζει τις καταγγελές του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας  για να συμπληρώσει.
 
«Η δικαιοσύνη πρέπει επιτέλους να στριφογυριστεί. Πόσα άλλα πρέπει να πω για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Είπα για τη λουμπινιά που έκανε η γυναίκα του αρχιτραπεζίτη του κ. Στουρνάρα. Στείλαμε την υπόθεση στη δικαιοσύνη και ακόμα περιμένουμε  γιατί πρέπει να προφυλάξουν τη σύζυγο του κ. Στουρνάρα».
 
«Είπαμε για τους διορισμούς που έκανε ο Άδωνης Γεωργιάδης  ο οποίος πήρε 25 άτομα και τα είχε στο γραφείο του ενώ φαινόταν ότι δούλευαν στις δομές του ΚΕΕΛΠΝΟ και ανακαλύψαμε διαφημιστική δαπάνη της τάξης των 5-6 εκατομμυρίων, αέρας κοπανιστός σε πολλούς δημοσιογράφους…. Για να δημοσιεύουν άρθρα που το καθένα στοίχιζε 19.800 ευρώ για την πολιομυελίτιδα στη Συρία!»
 
Τέλος ο κ. Πολάκης κατηγόρησε υπαλλήλους του υπουργείου Ανάπτυξης καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε για να κρύψουν τις … πομπές τους δεν βρίσκουν τα στοιχεία για το πώς τιμολογούσαν τα φάρμακα την εποχή από το 2005 έως το 2010 που έγινε το μεγάλο πάρτι με τις φαρμακευτικές εταιρίες.
 
Πηγή: candianews.gr