Πολύτιμη προσφορά εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

10:29 π.μ. - Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018
10:05 π.μ. - Παρ, 04/29/2018
Image: Πολύτιμη προσφορά εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Από τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Aκόμη μια παράδοση πολύτιμου εξοπλισμού προς το Νοσοκομείο Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης από τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, η 5η τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
 
Ο αναπληρωτής Διοικητής κ. Αρακαδάκης παρέλαβε δύο μηχανήματα που θα ενισχύσουν την χειρουργική και καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου ενώ το παρών έδωσε, και παράλληλα τιμήθηκε, ο Γερμανός Dr Holger Bau πρόεδρος του Συλλόγου στη Γερμανία «υποστήριξη στην Ελλάδα», ο οποίος έχει ενισχύσει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια το Νοσοκομείο και αυτή τη φορά συμμετείχε με το ποσό των 1.300 ευρώ για την αγορά ενός υπερσύγχρονου μηχανήματος διαθερμίας για τις ανάγκες του χειρουργείου.
 
 
Μαζί με το μηχάνημα διαθερμίας παραδόθηκε επίσης ένα μόνιτορ ζωτικών λειτουργιών, με ρολό καταγραφικό της καρδιακής λειτουργίας για τις ανάγκες της Καρδιολογικής Κλινικής .
 
Στη σύντομη τελετή που διοργανώθηκε, εκ μέρους του Συλλόγου, ο πρόεδρος κ. Μαμαντόπουλος και ο γραμματέας κ. Κανάκης έκαναν αναφορά στο έργο που έχει γίνει ως τώρα, σε όσα προγραμματίζονται, τονίζοντας και την αναγνώριση που υπάρχει από πλευράς Περιφέρειας Κρήτης και την έμπρακτη συμβολή της στις επόμενες δράσεις που προγραμματίζονται με την αγορά αρθροσκοπίου και ενδοσκοπικού πύργου.
 
Από την πλευρά τους τόσο ο κ. Αρακαδάκης και η αντιδήμαρχος κ. Χατζημαρκάκη που εκπροσώπησε τον Δήμο Ιεράπετρας ευχαρίστησαν το Σύλλογο για τη δράση και προσφορά του αλλά και τον Dr Holger Bau για τη διαχρονική στήριξη του Συλλόγου που εκπροσωπεί προς το Νοσοκομείο της πόλης.