Πόρτα πόρτα στους παραγωγούς - Κάλπες στα χωριά - Χαμηλότερο κόστος εγγραφής

11:18 π.μ. - Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019
11:12 π.μ. - Δευ, 02/18/2019
Image: Πόρτα πόρτα στους παραγωγούς - Κάλπες στα χωριά - Χαμηλότερο κόστος εγγραφής

Η πρόταση Μαλλιωτάκη για να έρθει κόσμος στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας

Την παραίτησή του από το Δ.Σ. του Ενιαίου Αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας κατέθεσε ο κ. Μιχάλης Μαλλιωτάκης μετά την τελευταία συνάντηση του Δ.Σ. που έγινε την Κυριακή όπου για μια ακόμη φορά εκείνο που επισημάνθηκε ήταν η μικρή συμμετοχή του κόσμου στις πρόσφατες εκλογές. 


Ο κ. Μαλλιωτάκης σε συνέντευξή του στον Ηχώ 99,8 είπε ότι σε μια αγροτική Ιεράπετρα δεν γίνεται ο σύλλογος να προκύπτει από τη συμμετοχή μόλις του 2,48% καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε  από τα 748 μέλη προσήλθαν στις εκλογές μόνο 186 ενώ οι ενεργοί παραγωγοί του δήμου φτάνουν τους 7.500.  Στόχος λοιπόν  είναι να αυξηθεί η συμμετοχή, η δυναμική του συλλόγου.  


Πρόταση του είναι ότι οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν ξανά και στο μεταξύ να γίνει προσπάθεια ενεργοποίησης των παραγωγών. Πόρτα πόρτα να ενημερώσουν τους παραγωγούς, να στηθούν κάλπες στα χωριά και να αποφασιστεί χαμηλότερο κόστος εγγραφής ήταν μερικές από τις προτάσεις του. «Δεν παραιτούμαι και το βάζω στα πόδια. Θα δουλέψουμε και θα φέρουμε τον κόσμο κοντά μας», τόνισε ανάμεσα σε άλλα.


Ακούστε εδώ τον κ. Μαλλιωτάκη:

Μιλώντας στον Ηχώ 99,8 και ο κ. Αντώνης Κουτσελάκης είπε ότι στην συνάντηση των εκλεγμένων μελών πρώτα έπεσε στο τραπέζι η πρόταση παραίτησης λόγω μικρής προσέλευσης αγροτών και μετά έγιναν οι διαδικασίες για τη σύσταση Δ.Σ. με την προοπτική ότι μετά θα γίνουν οι παραιτήσει ώστε να επαναληφθούν καθώς η συμμετοχή δεν ήταν αντιπροσωπευτική. Η πρόταση ξαναήρθε και στη δεύτερη συνεδρίαση. Υπερψηφίστηκε με 4 -3. Τώρα από εδώ και στο εξής θα πρέπει να ενεργοποιηθεί ο κόσμος να αγκαλιάσει τον σύλλογο, ανέφερε.

Ακούστε εδώ τον κ. Κουτσελάκη: