Πώς να «χτίσετε» σωστά το σώμα σας - Σεμινάριο από το Lakis Gym

1:04 μ.μ. - Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016
01:02 μ.μ. - Παρ, 12/04/2016
Image: Πώς  να «χτίσετε»  σωστά το σώμα σας - Σεμινάριο από το Lakis Gym

Στον ΗΧΩ ο Λάκης Μαθιουδάκης τομεάρχης Κρήτης και ο Τ. Ζαχαρόπουλος πρόεδρος , της WABBA World Hellas (συνεντεύξεις)

Το Lakis Gym  καλεί κάθε ενδιαφερόμενο στο  σεμινάριο Bodybuilding  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα ομαδικών αθλημάτων του γυμναστηρίου. Στους παραβρισκόμενους θα μιλήσει ο πρόεδρος του WABBA World Hellas  κ. Τ. Ζαχαρόπουλος. 
Ο κ. Λάκης Μαθιουδάκης τομεάρχης της  WABBA World Hellas  στην Κρήτη μίλησε στον ΗΧΩ για το σεμινάριο λέγοντας ότι απευθύνεται σε κάθε έναν που αγαπά τη γυμναστική και ενδιαφέρεται για ένα υγιές σώμα. Το Bodybuilding τόνισε δεν είναι μόνο το κομμάτι του πρωταθλητισμού αλλά απευθύνεται και σε εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν σωστή γυμναστική , μυϊκή ενδυνάμωση  , βελτίωση της φυσική κατάστασης. Όλα  αυτά σε συνδυασμό με σωστή διατροφή. 
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προέδρου της WABBA World Hellas κ. Ζαχαρόπουλου που ανέφερε από την πλευρά του ότι ο  χώρος της μυϊκής ανάπτυξης είναι ένας χώρος που αγκαλιάζει όλα τα αθλήματα και συνδυάζει τη γυμναστική με τη  διατροφική πειθαρχεία για να προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το γυμναστήριο είναι τρόπος ζωής  και τo bodybulding πέρα από το κομμάτι του πρωταθλητισμού,   φέρνει τον κόσμο  κοντά στο γυμναστήριο . σημείωσε μεταξύ άλλων. 
Ακολουθούν συνεντεύξεις Λ. Μαθιουδάκη και Τ. Ζαχαρόπουλου