Πόσα άτομα θα βρίσκονται στο πασχαλινό τραπέζι – Η εισήγηση των ειδικών

2:46 μ.μ. - Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021
02:04 μ.μ. - Τετ, 21/46/2021
Image: Πόσα άτομα θα βρίσκονται στο πασχαλινό τραπέζι – Η εισήγηση των ειδικών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκε να μπορούν να βρίσκονται στο πασχαλινό τραπέζι έως εννέα άτομα από δύο διαφορετικές οικογένειες σε εσωτερικούς χώρους και μέχρι 12 άτομα αν το τραπέζι γίνεται σε εξωτερικό χώρο

Μπορεί κυβέρνηση και ειδικοί να βάζουν φρένο στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις ενόψει Πάσχα εξαιτίας των επιδημιολογικών δεδομένων, ωστόσο η Επιτροπή των ειδικών που συνεδρίασε εισηγήθηκε – μεταξύ άλλων – τον αριθμό των ατόμων που θα μπορούν να βρίσκονται στο πασχαλινό τραπέζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκε να μπορούν να βρίσκονται στο πασχαλινό τραπέζι έως εννέα άτομα από δύο διαφορετικές οικογένειες σε εσωτερικούς χώρους και μέχρι 12 άτομα αν το τραπέζι γίνεται σε εξωτερικό χώρο.

Νωρίτερα, είχε προϊδεάσει για το θέμα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σημειώνοντας ότι στόχος είναι, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος της διασποράς, να μπορούν να βρίσκονται στο γιορτινό τραπέζι άτομα από έως και δύο οικογένειες.

Τις επόμενες ώρες ή ημέρες, θα δοθούν διευκρινήσεις σχετικά με το μήνυμα που θα πρέπει να στέλνουμε (κατά πάσα πιθανότητα θα στέλνουμε SMS με κωδικό 6) .

in.gr