Πουλούσαν το μωρό τους στο eBay έναντι 5.000 €

8:27 π.μ. - Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016
08:10 π.μ. - Παρ, 14/27/2016
Image: Πουλούσαν το μωρό τους στο eBay έναντι 5.000 €

Απίστευτο κι όμως συνέβη και αυτό στη δυτική Γερμανία, οικογένεια προσπάθησε να πουλήσει το νεογέννητο μωρό της έναντι του ποσού των 5.000 ευρώ στον ιστότοπο eBay.

Ειδικότερα μία οικογένεια αιτούντων άσυλο στο Ντούισμπουργκ, στη δυτική Γερμανία, βαρύνεται με υποψίες ότι επιχείρησε να πουλήσει έναντι του ποσού των 5.000 ευρώ στον ιστότοπο eBay το μωρό της, ηλικίας ούτε ενός μήνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.
 
Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες στην οικία που διαμένει η οικογένεια, η χώρα προέλευσης της οποίας δεν έχει διευκρινιστεί, επισήμαναν οι αρχές του Ντούισμπουργκ σε δελτίο Τύπου.
 
«Πειστήρια περισυνελέγησαν» από το διαμέρισμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
 
Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, την Τρίτη αναρτήθηκε μια αγγελία σχετικά με την πώληση ενός μωρού έναντι του ποσού των 5.000 ευρώ «σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα από τον λογαριασμό διαδικτυακής σύνδεσης του ζευγαριού» πρόσθεσε η αστυνομία, η οποία διευκρίνισε επίσης ότι ο λογαριασμός αυτό στο Διαδίκτυο χρησιμοποιήθηκε και από «άλλα μέλη της οικογένειας».
 
«Οι αστυνομικοί παρέδωσαν ένα κοριτσάκι ηλικίας 40 ημερών στο Γραφείο Προστασίας Νεότητας και οι γονείς οδηγήθηκαν στις ανακριτικές αρχές» σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.
 
Έρευνα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, για την κατηγορία της διακίνησης ανθρώπων ξεκίνησε, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

neakriti.gr