Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των εν ενεργεία αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου

8:39 π.μ. - Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019
08:02 π.μ. - Τετ, 13/39/2019
Image: Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των εν ενεργεία αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο κατάστημα Molo Cafe Bar στον Άγιο Νικόλαο την 10/02/2019

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο κατάστημα Molo Cafe Bar στον Άγιο Νικόλαο πραγματοποιήθηκε την 10/02/2019 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των εν ενεργεία αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.
Πλήθος αστυνομικών γέμισαν την αίθουσα της εκδήλωσης και αντάλλαξαν ευχές για μια χρονιά με υγεία και ασφάλεια για όλους τους εργαζόμενους στην ΕΛ.ΑΣ, προσφορά στον συνάνθρωπο και την πατρίδα μας.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν επίσης και τους ευχαριστούμε, ο Κυβερνητικός Βουλευτής Ν. Λασιθίου κ. Θραψανιώτης Εμμανουήλ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου Πύραρχος κ. Βασιλάκης Μιχαήλ, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Χαριτάκης Θωμάς, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νεάπολης Λασιθίου κ. Παντιέρας Νικόλαος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Αρακαδάκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του ΒΙΟ.ΠΑ. Αγίου Νικολάου κ. Αμπατζίδης Χρήστος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Κοκκίνης Νικόλαος, ο Περιφερειακός Διευθυντής της Eurobank κ. Ρούγκας Χαράλαμπος, και εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων σωμάτων ασφαλείας Κρήτης, οι οποίοι αναγνώρισαν το έργο της Ένωσης μας και δήλωσαν ο καθένας ξεχωριστά ότι θα σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια μας .
Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ταμπακάκης Τίτος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους να έχουμε μια καλή και ευλογημένη χρονιά.
Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσής μας εύχεται σε όλους τους εργαζομένους στην ΕΛ.ΑΣ και σε όλους του συμπολίτες μας, μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη.
 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ
 
 
Ο Γενικός Γραμματέας
 
Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ