Πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή βραδιά στο Δημοτικό σχολείο Σταυροχωρίου

2:30 μ.μ. - Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018
02:06 μ.μ. - Κυρ, 24/30/2018
Image: Πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή βραδιά στο Δημοτικό σχολείο Σταυροχωρίου

Το Σάββατο 23 Ιουνίου

Το Σάββατο 23 Ιουνίου έγινε η παραδοσιακή βραδιά στο Δημοτικό σχολείο Σταυροχωρίου με τους Θεόφιλο Μπαγορδάκη και Ιωσήφ Καναβάκη. Ήταν συνδιοργανωτής  η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και χορηγός το ξενοδοχείο SUNWING του Μακρύ Γιαλού. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  τοπικός Αντιδήμαρχος Μανώλης Βρυγιωνάκης, ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Γιάννης Ζουμπουλάκης , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής υγείας και του Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Πετράς, ο  τοπικός  Δημοτικός  Σύμβουλος Γιώργος Λιανάκης, η Δ/ντρια του Ξενοδοχείου SUNWING κ, Ανέζα Φουρλάνου , ο Μιχάλης Καναβάκης και Γιάννης Ατζαράκης από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Μακρύ Γιαλού , ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συνεταιρισμού «ΦΟΙΝΙΚΑ» Μάνος Δασενάκης και Νικήτας Παπαδάκης και αρκετοί φίλοι του Συλλόγου.
Ο  Πρόεδρος τόνισε την αξία του εθελοντισμού για την ανάδειξη των πολιτισμικών στοιχείων της περιοχής. Επίσης αναφέρθηκε στο έργο του Συλλόγου τα τρία τελευταία χρόνια και κάλεσε τα μέλη και τους φίλους να συμπαραστέκονται σε κάθε δράση του . 
Ως Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούμε όλους που συνεργάστηκαν μαζί μας και ιδιαίτερα τον Τοπικό Αντιδήμαρχο, τον Πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  κ. Μάνο Γεωργαλάκη, το Ξενοδοχείο SUNWING και την Δ/ντρια κ. Ανέζα Φουρλάνου, το Συνεταιρισμό "ΑΝΑΤΟΛΗ" , τη ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Κ. ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ καθώς και όλους αυτούς που καλλιεργούν τον εθελοντισμό και δίνουν αισιόδοξα μηνύματα για την προοπτική ανάπτυξής του. 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γραμματέας
Μπάμπης Κανάκης                                                        Γιάννης Σαραντώνης