Προσφορά… ανθρωπιάς από τον Μιχάλη Λεμπιδάκη

9:44 π.μ. - Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018
09:02 π.μ. - Παρ, 16/44/2018
Image: Προσφορά… ανθρωπιάς από τον Μιχάλη Λεμπιδάκη

Για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που διαμένουν στα Ανώγεια

Σε μια σπουδαία κίνηση που μαρτυρά το ήθος και το σπάνιο του χαρακτήρα του, σύμφωνα με το cretapost.gr,  προχώρησε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο άνθρωπος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την υπόθεση απαγωγής του και της 6 μήνης ομηρίας του που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος με την απελευθέρωση του από την Αστυνομία τον περασμένο Οκτώβριο.
 
Σύμφωνα με το anogi.gr, ο κρητικός επιχειρηματίας που το τελευταίο διάστημα μέσω της εταιρείας του “Πλαστικά Κρήτης” προχωρεί συστηματικά σε δωρεές και αγαθοεργίες σε αδύναμες κοινωνικά ομάδες, θέλησε να προσφέρει κάτι και στα Ανώγεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος μιλώντας με συνεργάτες του, θέλησε να κάνει κάτι για τους ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες που μένουν στα Ανώγεια στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας ώστε να προσφέρει σε παιδιά που ζουν εδώ ξεριζωμένα από τις οικογένειες και τα σπίτια τους καθώς είχε διαβάσει για αυτά στο παρελθόν  και είχε συγκινηθεί από τις δυσκολίες που συναντούν στη ζωή τους από τόσο νεαρή ηλικία!
 
Οι συζητήσεις που έκανε και με ανθρώπους των Ανωγείων και με συνεργάτες του και ο δύσκολος χειμώνας του τόπου μας τον ώθησαν να προσφέρει ένα τόνο πετρέλαιο στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας και τα 25 ανήλικα παιδιά που διαμένουν εκεί. Η προσφορά έγινε πριν μερικές ημέρες, όταν η εταιρεία πλήρωσε σε πρατήριο υγρών καυσίμων των Ανωγείων το πετρέλαιο που μπήκε άμεσα στο Ίδρυμα. Μια πραγματική κίνηση αγάπης, αλλά και ήθους του Μιχάλη Λεμπιδάκη απέναντι σε παιδιά που έχουν ανάγκη την στήριξη και την κάθε είδους υλική και ηθική συμπαράσταση μας!