Προτάσεις για τη βελτίωση του ΒΟΑΚ στο τμήμα Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος

11:20 π.μ. - Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020
11:01 π.μ. - Παρ, 17/20/2020
Image: Προτάσεις για τη βελτίωση του ΒΟΑΚ στο τμήμα Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος

Οι προτάσεις που αφορούν στη βελτίωση του Β.Ο.Α.Κ παρουσιάστηκαν από τον μελετητή του έργου κ. Φραντζεσκάκη και τον Διευθυντή Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ κ. Γιώργο Αγαπάκη

Οι προτάσεις που αφορούν στη βελτίωση του Β.Ο.Α.Κ και συγκεκριμένα του τμήματος Νεάπολης – Αγίου Νικολάου, παρουσιάστηκαν στις 16/1 στο Δήμο Αγίου Νικολάου, από τον μελετητή του έργου κ. Φραντζεσκάκη και τον Διευθυντή Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ κ. Γιώργο Αγαπάκη, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του δήμου Αγίου Νικολάου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, έκανε γνωστό, ότι η συνάντηση είχε προγραμματιστεί πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων, δεδομένου ότι ο Δήμος, έχει ήδη ζητήσει να υπάρξουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις στην μελέτη, ώστε να καταστεί αποδοτικότερη, φιλική, αλλά και να υλοποιηθεί σε σύντομο χρόνο.

Όπως προέκυψε από την σύσκεψη, σύμφωνα με την anatolh.com,  που έγινε παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων, δημοτικών συμβούλων, αλλά και στελεχών του Δήμου, οι προτάσεις που κατατέθηκαν, έδωσαν την δυνατότητα να διευκρινιστούν αρκετά ζητήματα που υπήρχαν, ενώ ζητήθηκε από τον μελετητή, ενημερωτικό σημείωμα για τις παρεμβάσεις που προτείνονται, ώστε το συγκεκριμένο θέμα, να συζητηθεί εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο.