Πρωταθλητής ο ΟΦΙ - Κέρδισε τον Εθνικό 2-0

8:21 π.μ. - Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019
08:04 π.μ. - Δευ, 15/21/2019
Image: Πρωταθλητής ο ΟΦΙ - Κέρδισε τον Εθνικό 2-0

Δείτε στιγμιότυπα



 
Είμαστε πρωταθλητές, κόντρα σε τόσες αναποδιές, τα καταφέραμε! Ο ΟΦΙ κατακτά τον τίτλο στον 5ο όμιλο της Γ΄εθνικής, κερδίζοντας 2-0 τον Εθνικό Πειραιώς μπροστά σε 3.000 φιλάθλους! Επιτέλους δικαιωθήκαμε, οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς επιβραβεύτηκαν μέσα από μια μεγαλειώδη εμφάνιση και σε μια μεγαλειώδη ατμόσφαιρα από τον φανταστικό κόσμο μας. Ότι και να πεις ότι και να γράψεις για το παιχνίδι που τελείωσε πριν από μερικές ώρες θα είναι λίγο. Εμείς κρατάμε το ένα και μοναδικό συναίσθημα δικαίωσης και αποθέωσης, την θέρμη του κόσμου, τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών μας που αποδείχθηκαν για μια ακόμα φορά λεβέντες μέσα στο γήπεδο. Τα πανηγύρια και το κοντραστ των συναισθημάτων, τα δάκρυα χαράς που έριξαν πολλοί ομιλήτες με πρώτο από όλους τον πρόεδρο μας κ. Αθανάσιο Χηνόπουλο που είδε το δημιούργημα του να διαπρέπει. Τα μέλη του Δ.Σ. η προπονητική ομάδα οι ποδοσφαιριστές και φυσικά ο μοναδικός κόσμος του ΟΦΙ.
 
Όλοι ήταν φανταστικοί, όπως και η ομάδα που δεν λύγισε από τα τόσα εμπόδια που παρουσιάστηκαν, την απουσία του Μούτσα λόγω τιμωρίας, την απουσία του προπονητή μας κ. Μάγγου και ο τραυματισμός της τελευταίας στιγμής του Αναστασόπουλου. Έσφιξε τα δόντια ο Βάγγος και παρά τους πόνους στάθηκε παλικάρι και αγωνίστηκε. Τίποτα από όλα αυτά δεν πτόησαν τους παίκτες που μπήκαν αποφασιστικά για να κερδίσουν. Διαχειρίστηκαν σωστά τις καταστάσεις και τις ιδιαίτερες συνθήκες μην αφήνοντας τον αντίπαλο να απειλήσει. Το 0-0 του πρώτου μέρους ήταν ως ένα βαθμό αντιπροσωπευτικό των πεπραγμένων εντός αγωνιστικού χώρου αν και ο ΟΦΙ είχε 2-3 περιπτώσεις που θα μπορούσε να σκοράρει.
 
Στην επανάληψη όμως φάνηκε ποιος το ήθελε περισσότερο, ποιος έβγαλε ψυχή και αυταπάρνηση. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν αυτά τα στοιχεία. Βγήκαν μπροστά με αξιώσεις και στο 65΄ με ένα πανέμορφο γκολ με απευθείας φάουλ του Μηνά ήρθε το 1-0. Το συγκρότημα του Νίκου Γκουλή προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν βρήκε ανοιχτούς διαδρόμους και έτσι η μοναδική φορά που απείλησε ήρθε στο 89΄ με την κεφαλιά του Μάναλη και την απόκρουση του Πρίφτη σε κόρνερ.
 
Ο Βασίλειος Βογιατζής στο 95΄ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με άλλο ένα πολύ όμορφο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή για να γραφτεί ο επίλογος του ματς και να αρχίσει το μεγάλο πανηγύρι.
 
Φάσεις και γκολ
3΄ ο Μηνάς τακουνάκι βγάζει τον Βιγιαφάνε μόνο του από αριστερά, ο τελευταίος κάνει παράλληλη σέντρα που περνάει από όλους πλάγια.
32΄ κλέψιμο Χύσι μπροστά, δίνει ωραία σε Μηνά που κάνει την προσποίηση και το σουτ για να μπλοκάρει ο Κολιοφούκας.
40΄ είχαμε μια περίπτωση με τον ΟΦΙ να ζητάει πέναλτι σε πτώση του Μηνά από τον Μηλιώτη μέσα στην περιοχή.
45΄ εξαιρετική διαγώνια μπαλιά Καραγιάννη, στα αριστερά στον Μηνά που είναι μόνος και πλασάρει από την μικρή περιοχή μόλις έξω.
48΄ ωραία ενέργεια Βιγιαφάνε από δεξιά έκανε σέντρα στο β΄ δοκάρι, πλασέ με την μία Κορέτα από κοντά μόλις άουτ.
Γκολ 65΄ μαγικό απευθείας του Μηνά από δεξιά η μπάλα καταλήγει στα δεξί παραθυράκι του Κολιοφούκα 1-0.
83΄ ο Αναστασόπουλος δίνει σε Μήνα που σουτάρει από ύψος περιοχής άουτ
89΄ σέντρα του Ρομάνο στην περιοχή κεφαλιά του Μάναλη εντυπωσιακή απόκρουση Πρίφτη εξ επαφής
Γκολ 95΄ ο Βογιατζής στην αντεπίθεση πιάνει δυνατό σουτ από 25 μέτρα για το 2-0
 
ΟΦΙ(ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Τζελέπης, Πότσι, Καραγιάννης, Χύσι(88΄ Παπαδόπουλος), Μπάμπης, Μηνάς(87΄ Μαρτσάκης), Κορέτας(85΄ Βογιατζής), Βιγιαφάνε(72΄ Πιθαρούλης).
ΕΘΝΙΚΟΣ(ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΟΥΛΗΣ): Κολιοφούκας, Σκεντεράι, Μηλιώτης, Κορνέζος, Χριστοφιλέας, Λεωνιδόπουλος(69΄ Ρομάνο), Αλεξίου, Κωνσταντίνου(75΄ Πολίτης), Μπλάνκο(58΄ Μπούτερ), Τσιλιγκίρης, Μάναλης.

Δείτε τι δήλωσαν μετά το παιχνίδι ο πρόεδρος του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλος και ο γυμναστής του Εθνικού κ. Κασιανος


 
 
 
 
ofi1970.gr / φωτο capitano.gr