Protect Ierapetra Seas :Οι βανδαλισμοί πεισμώνουν τους έφηβους εθελοντές

8:26 π.μ. - Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021
08:06 π.μ. - Σάβ, 26/26/2021
Image: Protect Ierapetra Seas :Οι βανδαλισμοί πεισμώνουν τους έφηβους εθελοντές

Αλλεπάλληλες δολιοφθορές στους ξύλινους κάδους της εθελοντικής ομάδας προστασίας των ακτών Ιεράπετρας καταγράφονται σε διάφορα σημεία της πόλης].

Όπως αναφέρει ο Ιωάννης - Άγγελος Ξανθάκης, υπεύθυνος τεχνικού project : "ενίσχυση της καθαριότητας με χειροποίητους κάδους" από την εθελοντική ομάδα προστασίας των ακτών Ιεράπετρας:

"Εδώ και δύο εβδομάδες καταστράφηκαν  τέσσερις κάδοι της ομάδας. Μάλλον κάποιοι δεν αρέσκονται στις προσπάθειες που γίνονται για μια ομορφότερη και πιο καθαρή πόλη και είπαν να καταστρέψουν κάτι που πάνω από 30 εθελοντές με πολύ ενθουσιασμό, κόπο και προθυμία  χρησιμοποιώντας δωρεές καταστημάτων και πολιτών της Ιεράπετρας κατάφεραν να φτιάξουν.

hxonews

Πέρα όμως από αυτό, που πάει όλος ο ενθουσιασμός βλέποντας τους κόπους τους να καταστρέφονται ; Η απάντηση είναι: γίνεται πείσμα γιατί μην ξεχνάτε ότι είμαστε έφηβοι από 14-18 χρονών και ένα από τα βασικά στοιχεία της εφηβείας είναι το πείσμα και ο αυθορμητισμός, και πάρα τον θυμό μας εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό. Δεν θα αφήσουμε κάποιους να νομίζουν ότι μας έκαναν κακό ή μας αποθάρρυναν.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι οι κάδοι θα είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι στα ίδια πάλι σημεία από την επόμενη εβδομάδα"