Protect Ierapetra Seas | Μάζεψαν 10 σακούλες σκουπίδια από τη Ναυμαχία

8:48 π.μ. - Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022
08:06 π.μ. - Δευ, 06/48/2022
Image: Protect Ierapetra Seas |  Μάζεψαν 10 σακούλες σκουπίδια από τη Ναυμαχία

Τα μέλη της ομάδας διαπίστωσαν ότι δυστυχώς άλλος ένας κάδος τους έπεσε "θύμα" βανδαλισμού

5 Ιουνίου εχθές... παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Και στα πλαίσια αυτής της ημέρας η ομάδα μας μαζί με 10 σούπερ εθελοντές καθάρισε για ακόμα μια φορά την ναυμαχία Ιεράπετρας.

hxonews

Από τις 17:00 που άρχισε η δράση μαζί μας ήταν και η κα. Ρουμελιωτάκη (Αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος) όπου μας πρότεινε να βάλουμε ως ομάδα στόχο μας την ανακύκλωση στα πλαίσια των δράσεων μας.

Αρχίσαμε λοιπόν με το να τοποθετήσουμε ένα ανακατασκευασμενο παγκάκι το οποίο επισκευάστηκε με πολύ χαρά και μεράκι από τους εθελοντές μας....τα ευχάριστα όμως τελειώνουν εδώ.

hxonews

Διαπιστώσαμε ότι δυστυχώς άλλος ένας κάδος της ομάδας μας έπεσε "θύμα" βανδαλισμού. Τον απομακρυύναμε λοιπόν και θα προχωρήσουμε στην κατασκευή ενός νέου.

Στο τέλος της δράσης μας καθώς απολαμβάναμε τους δροσερούς χυμούς και τα σάντουιτς που ο σύλλογος καφέ-εστίασης μας πρόσφερε καλαμε απολογισμό. Συνολικά 4 σακούλες ανακυκλώσιμα και 6 σακούλες σκουπίδια.

hxonews

Δυστυχώς ενώ έχουμε τόσα πολλά και ωραία μέρη όπως η ναυμαχία Ιεράπετρας δεν τα αξιοποιούμε όπως πρέπει...είναι στο χέρι μας να αλλάξει αυτό.

Γίνε μέλος της ομάδας μας τώρα...