Protect Ierapetra Seas: Πάνω από 55 εθελοντές συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας της Γρα Λυγιάς

7:44 π.μ. - Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021
07:06 π.μ. - Δευ, 14/44/2021
Image: Protect Ierapetra Seas: Πάνω από 55 εθελοντές συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας της Γρα Λυγιάς

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η μεγαλύτερη δράση για το καλοκαίρι του 2021 στην Γρα Λυγιά

Χθες λοιπόν Κυριακή 13 του μήνα συγκεντρώθηκαν πάνω από 55 εθελοντές για να καθαρίσουμε όλη την ακτή από άκρη ως άκρη. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 90 σακούλες σκουπίδια καθώς και φερτά υλικά όπως νάιλον, σωλήνες και κλούβες. Σε μόλις δυόμισι ώρες μαζί με όλους τους εθελοντές του πολιτιστικού συλλόγου Γρα Λυγιάς είχαμε καθαρίσει όλη την ακτή και επίσης την τοποθέτηση των ομπρελών, διαδρόμων και των κάδων παραλίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές καθώς και στις επιχειρήσεις: Box neighborhood cafe, ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΙΧΑΛΆΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,mini market Μπαλοθιάρη, ΖΕΝΊΘ Ζαχαροπλαστείο και mini market Κουρουπάκης που υποστήριξαν αυτή την δράση.

hxonews

Αξιοσημείωτο βέβαια ήταν το γεγονός ότι όλοι οι συμμετέχοντες είχαν κάνει self test και τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας κατά του covid 19.

hxonews

Η δουλειά μας ασφαλώς δεν τελειώνει εδώ καθώς μένει ακόμα να διευθετήσουμε τις εργασίες που απαιτούνται όσον αφορά την οργάνωση της ακτής για την βράβευση της με Γαλάζια Σημαία το επόμενο καλοκαίρι.

hxonews

Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν το ότι, όχι μόνο καθαρίστηκε η ακτή αλλά το ότι όλοι οι εθελοντές πέρασαν υπέροχα παίζοντας βόλεϊ, πίνοντας αναψυκτικά και τρώγοντας τα κεράσματα του πολιτιστικού συλλόγου. Επίσης προς το τέλος της δράσης παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος κα. Ρουμελιωτάκη όπου συζητήθηκαν προοπτικές για την παραλία της Γρα Λυγιάς. Υπενθυμίζουμε ότι όποιος θέλει να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο, μπορεί να μας βρει στα social media της ομάδας ή στο τηλ.698 803 2587

hxonews
hxonews