PROTECT.IERAPETRA.SEAS – Τοποθετούνται 10 νέοι κάδοι απορριμμάτων στην Ναυμαχία

10:23 π.μ. - Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021
10:03 π.μ. - Παρ, 19/23/2021
Image:  PROTECT.IERAPETRA.SEAS – Τοποθετούνται 10 νέοι κάδοι απορριμμάτων στην Ναυμαχία

Η εθελοντική ομάδα συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις της

Χθες Πέμπτη 18 Μαρτίου η εθελοντική ομάδα PROTECT.IERAPETRA.SEAS συνέχισε τις δράσεις της και στην περιοχή της ναυμαχίας Ιεράπετρας. Όπως αναφέρουν « Μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που όλοι μας αντιμετωπίζουμε, η εθελοντική μας δράση δεν σταματάει. Όπως και στις αρχές του Μάρτη που τοποθετήθηκαν 4 ξύλινοι χειροποίητοι κάδοι στο ΕΠΑ.Λ Ιεράπετρας έτσι και σήμερα συνεχίζουμε με την τοποθέτηση 10 ακόμα κάδων εκ των οποίων θα τοποθετηθούν:

4 κάδοι στην ναυμαχία

4 κάδοι στην παραλία νοτιοδυτικά της ναυμαχίας και

2 στον παραλιακό πεζόδρομο μπροστά από τα σχολικά συγκροτήματα.

hxonews

Όλοι οι κάδοι μας θα τοποθετηθούν από την ομάδα μας, πάντα όμως με την παρουσία του Διευθυντή περιβάλλοντος και καθαριότητας κ. Προϊστάκη Μιχάλη. Τον ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, που με επόπτες μας συνέστησε το σημείο που ήταν πρακτικό και ταυτόχρονα καλαίσθητο να τους τοποθετήσουμε.

hxonews

Λόγω της υπάρχουσας κατάστασης οι συλλογικές οργανώσεις έχουν αναβληθεί μέχρι νεωτέρας αλλά προσπαθούμε να βρίσκουμε τρόπους να μένουμε ενεργοί πάντα όμως με προσοχή και με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

hxonews

Ενα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε σε όλους όσους υποστήριξαν αυτή την δράση. Συνεχίζουμε δυναμικά...

hxonews

Όσοι θέλουν να συμβάλλουν στο έργο της ομάδας είτε οικονομικά είτε πρακτικά μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 698 803 2587 ή στα social media της ομάδας @protect.ierapetra.seas»

hxonews
hxonews