Ψήφισμα στήριξης της ΕΛΜΕ Λασιθίου στους εργαζόμενους και μέλη των προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ

10:47 π.μ. - Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023
10:12 π.μ. - Τρί, 19/47/2023
Image: Ψήφισμα στήριξης της ΕΛΜΕ Λασιθίου στους εργαζόμενους και μέλη των προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ

Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Λασιθίου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους, στα μέλη και στις οικογένειες των μελών των προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ

Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Λασιθίου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους, στα μέλη και στις οικογένειες των μελών των προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ, οι οποίοι μετά το σχέδιο νόμου για την ίδρυση του ενιαίου φορέα απεξάρτησης Ε.Ο.Π.Α.Ε κινδυνεύουν να στερηθούν την ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα που δέχονται μέσα από την μελετημένη και στοχευμένη δράση του ΚΕΘΕΑ, μια δράση με μετρήσιμα θετικότατα αποτελέσματα.

Η ενοποίηση των διαφορετικών οργανισμών απεξάρτησης απαξιώνει και αποδυναμώνει όλες εκείνες τις δομές που τόσα χρόνια προσφέρουν τεράστιας σημασίας κοινωνικό έργο σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ειδικά το ΚΕΘΕΑ αποτελεί παράδειγμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Η ενίσχυση του, όπως και όλων των υπόλοιπων οργανισμών που προσφέρουν πραγματικά, είναι η μόνη πολιτική που μπορεί να δώσει μια χειροπιαστή λύση αντιμετώπισης στο τεράστιο πρόβλημα του εθισμού και της χρήσης ουσιών.

Στηρίζουμε το ψήφισμα του ΟΣΟΚΕΘΕΑ (Ομοσπονδία Συλλόγων Οικογένειας ΚΕΘΕΑ) και απαιτούμε την απόσυρση του εν λόγω νομοσχεδίου.

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου

Ο πρόεδρος Γ. Ξένος

Η γεν.γραμμαυέας Ευδ. Αλεβιζοπούλου