Ρέθυμνο: Ομολόγησε ο 24χρονος για το έγκλημα στο Αμάρι

8:46 π.μ. - Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018
08:03 π.μ. - Τετ, 07/46/2018
Image: Ρέθυμνο: Ομολόγησε ο 24χρονος για το έγκλημα στο Αμάρι

Ο νεαρός δολοφόνησε τον 63χρονο κτηνοτρόφο

Έχει συγκλονίσει την Κρήτη το έγκλημα εκδίκησης που συνέβη χθές (01/07/2018) στο Άνω Μέρος Αμαρίου, με τη δολοφονία του 63χρονου κτηνοτρόφου.
Για την εγκληματική αυτή ενέργεια συνελήφθη ένας 24χρονος, ο οποίος σήμερα παραδέχτηκε την εμπλοκή του.
 
Σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη από την Αστυνομία και ο 25χρονος αδερφός του, που σημειωτέον αναζητούνταν, βάσει των στοιχείων που είχε συλλέξει η ομάδα των αστυνομικών που έχει αναλάβει την υπόθεση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος συνελήφθη στο Οροπέδιο Γιούς Κάμπος που βρίσκεται στις βορειοδυτικές παρυφές του όρους Κέδρος, ανάμεσα στην κοιλάδα του Αμαρίου και στο Σπήλι. Αρνείται πάντως πεισματικά οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα.
 
Τα δύο αδέλφια οδηγήθηκαν σήμερα το απόγευμα στον Εισαγγελέα.
Οι πληροφορίες πάντως που έρχονται στη δημοσιότητα γύρω από τον τρόπο που συνέβη το έγκλημα έχουν σοκάρει την Κρήτη.
Το όχημα του 63χρονου εγκλωβίστηκε από δύο οχήματα. Ένα έκλεισε το δρόμο από μπροστά και το άλλο από πίσω έκλεισε απέκλεισε τον 63χρονο από κάθε δυνατότητα διαφυγής.
Ο 24χρονος βγήκε από το πρώτο αμάξι και πυροβόλησε το θύμα από πολύ κοντινή απόσταση! Πυροβόλησε εν ψυχρώ στο θώρακα και στο κεφάλι. Τον 63χρονο κτηνοτρόφο συνόδευε ένας Αλβανός, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε αν κει έχει διαφύγει κάθε κίνδυνο.
 
Από την κατάθεσή του, προέκυψαν τα σημαντικότερα στοιχεία της έρευνας και σίγουρα η μαρτυρία για την εμπλοκή των δύο αδερφών, στη δολοφονία του κτηνοτρόφου..
Στην Αστυνομία Ρεθύμνου φοβούνται αυτή τη στιγμή τα αντίποινα λόγω των διαφορών μεταξύ των οικογενειών που έχουν μακροχρόνια αντιπαλότητα και όλα τα χαρακτηριστικά της βεντέτας.
 
Το 2008 θεωρείται ότι αυτή η βεντέτα οδήγησε σε συμπλοκή τις δύο οικογένειες σε περιοχή του Γερακαρίου και στην οποία συμπλοκή έχασε τη ζωή του ο 63χρονος παππούς, του δράστη της προχθεσινής δολοφονίας.
Σε αυτή την συμπλοκή συμμετείχαν έξι άτομα, πρωτοστατούσε ο 63χρονος που δολοφονήθηκε προχθές στο Άνω Μέρος Αμαρίου. Είχαν τραυματισθεί πέντε άτομα, δύο από την οικογένεια του τότε θύματος και τρεις από την οικογένεια του σημερινού θύματος.
 
Και τότε είχε απασχολήσει της Αρχές η πιθανότητα νέας βεντέτας μια και οι διαφορές των δύο οικογενειών είχαν βάθος χρόνου και ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναζωπύρωση.
 
 
parapolitikakritis.gr