Ρέθυμνο: Μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και σκότωσαν 16 ζώα

9:54 π.μ. - Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021
09:05 π.μ. - Τετ, 19/54/2021
Image: Ρέθυμνο: Μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και σκότωσαν 16 ζώα

Συνελήφθησαν δύο άνδρες με την κατηγορία της ζωοκτονίας

Μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και σκότωσαν 16 αιγοειδή.

Ο λόγος για δύο άνδρες, που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους και οι οποίοι συνελήφθησαν χθες Τρίτη, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης, κατηγορούμενοι για ζωοκτονία.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με το δελτίο της αστυνομίας οι δύο άνδρες, 67 και 41 ετων αντίστοιχα, μπήκαν σε περιφραγμένο χώρο ποιμνιοστασίου, ιδιοκτησίας δυο άλλων ανδρών και θανάτωσαν δεκαέξι αιγοειδή.

Ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι των φερόμενων δραστών και σε ποιμνιοστάσιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βασιλείου.

Εκεί βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο και μαχαίρι και σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Συνελήφθησαν χθες (18.05.2021), σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για ζωοκτονία. Ειδικότερα οι ανωτέρω ημεδαποί εισήλθαν σε περιφραγμένο χώρο ποιμνιοστασίου που διατηρούν δύο έτεροι ημεδαποί και θανάτωσαν δεκαέξι (16) αιγοειδή. Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βασιλείου, πραγματοποιηθήκαν έρευνες στην κοινή οικία και σε ποιμνιοστάσιο των δραστών, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο και μαχαίρι και σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Φωτογραφία αρχείου

neakriti.gr