Rizk Zwaan Hellas | Η πιπεριά σε πρώτο πλάνο το τριήμερο 17-19 Ιουνίου

8:36 π.μ. - Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020
08:06 π.μ. - Τρί, 16/36/2020
Image: Rizk Zwaan Hellas | Η πιπεριά σε πρώτο πλάνο το τριήμερο 17-19 Ιουνίου

Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι Λάβδας Χρήστος και Τσιατούρας Διαμαντής στον Ηχώ 99,8

Σχετικά με τα αποτελέσματα των πειραματικών, τις ανθεκτικότητες των υβριδίων, τα μοναδικά χαρακτηριστικά των καρπών καθώς και τις τάσεις για τη νέα καλλιεργητική περίοδο και τις προτάσεις της  Rijk Zwaan Hellas μπορούν να ενημερωθούν οι παραγωγοί της Ιεράπετρας, με την εταιρία να ανοίγει τις πύλες της από 17- 19 Ιουνίου.

Οι Διευθύνοντες σύμβουλοι κ.κ. Λάβδας Χρήστος και Τσιατούρας Διαμαντής μίλησαν στον Ηχώ 99,8 σχετικά με τις προτάσεις της Rijk Zwaan Hellas. Έμφαση δίνεται στις προτάσεις της εταιρείας στην πιπεριά. Ένα προϊόν που έχει αυξημένη ζήτηση στον εξαγωγικό τομέα. Στόχος της εταιρείας η διάθεση υβριδίων στον παραγωγό που θα έχουν ανθεκτικότητα και  εξαιρετική παραγωγή.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Μπορείτε να επισκεφτείτε, τον πειραματικό σταθμό  κατόπιν συνεννόησης με τους γεωπόνους της εταιρείας λαμβάνοντας τα απαιτούμενα μέτρα λόγω κορωνοϊού. Το τηλέφωνο επικοινωνίας της εταιρείας είναι 2842503050 και ο πειραματικός σταθμός βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο Ιεράπετρας – Γρα Λυγιάς, πίσω από το Άγιο Πνεύμα. Η επιλογή των υβριδίων είναι η αρχή για μία επιτυχημένη καλλιέργεια. Σπόροι υψηλής ποιότητας και καινοτομίας Rijk Zwaan Hellas.