Round Travel: Η εκδρομή στο Παρίσι στις προτιμήσεις των Κρητικών αυτό το καλοκαίρι

1:10 μ.μ. - Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022
01:06 μ.μ. - Πέμ, 09/10/2022
Image: Round Travel: Η εκδρομή στο Παρίσι στις προτιμήσεις των Κρητικών αυτό το καλοκαίρι

Αυξημένη ζήτηση για μακρινά ταξίδια από Κένυα ως Αργεντινή και ΗΠΑ

Διανύοντας ήδη τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού οι Κρητικοί φαίνεται πως έχουν διάθεση να ξεφύγουν από την καθημερινότητα ,μετά και τα δυο χρόνια εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, και επιλέγουν να ταξιδέψουν τόσο στην Ευρώπη όσο και σε άλλες χώρες του κόσμου. Μάλιστα επιλέγουν να ταξιδέψουν μέσω ταξιδιωτικών γραφείων αναζητώντας την ασφάλεια και την καλή οργάνωση όπως αυτή που παρέχει το Round Travel με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με την κα Κατερίνα Μαλλιαρού προϊσταμένη του ταξιδιωτικού Γραφείου Round Travel οι εμπειρίες που αποκομίζει κανείς από ένα ταξίδι είναι μοναδικές. Ανοίγει τους ορίζοντές μας , μας φέρνει κοντά με άλλους ανθρώπους, άλλους πολιτισμούς. Ένα ταξίδι είναι ένα παράθυρο στον κόσμο, είπε χαρακτηριστικά.

Τώρα, σε ότι αφορά τις προτιμήσεις των Κρητικών όπως είπε παρατηρείται μια αυξημένη ζήτηση για τα μακρινά ταξίδια , Κένυα safari , Βραζιλία, Αργεντινή, ΗΠΑ ενώ από τις ευρωπαϊκές χώρες προτιμάται η Γαλλία και ειδικά το Παρίσι. Σε όλες αυτές τις χώρες και πολλές ακόμη, δίνεται μέσω του Round Travel η δυνατότητα για ολιγοήμερα ή και 8ημερα ταξίδια με πολύ καλές τιμές, απευθείας και γκρουπ. Με τη συνοδεία αρχηγού και τη φροντίδα, την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια και τη φιλική εξυπηρέτηση του Round Travel.

Ακούστε εδώ όσα δήλωσε στον Ηχώ 99,8: