Σ. Συμεωνίδης: Στόχος μας από καλύτερες θέσεις να αντιπαλέψουμε τα αντιλαϊκά προγράμματα

1:02 μ.μ. - Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019
01:06 μ.μ. - Παρ, 28/02/2019
Image: Σ. Συμεωνίδης: Στόχος μας από καλύτερες θέσεις να αντιπαλέψουμε τα αντιλαϊκά προγράμματα

Ο υποψήφιος Βουλευτής Λασιθίου του ΚΚΕ, στον Ηχώ 99,8

Ο κ. Συμεών Συμεωνίδης υποψήφιος Βουλευτής Λασιθίου με το ΚΚΕ σε συνέντευξή  του στον Ηχώ 99,8 αναλύει προτάσεις και θέσεις εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Κάνει αναφορά στον κατώτατο μισθό, τη στήριξη του εργατικού δυναμικού και των λαϊκών στρωμάτων όχι με επιδόματα και ελαστικές και αβέβαιες σχέσεις εργασίας, την ανάγκη να στηριχτούν οι δομές υγείας με  μόνιμο προσωπικό, να διασφαλιστεί η παροχή δημόσιας και δωρεάν υγείας στους πολίτες, να γίνουν μόνιμες προσλήψεις στα σχολεία και να σταματήσουν τα όσα συμβαίνουν π.χ.  με εκπαιδευτικούς που με μια βαλίτσα στο χέρι γυρίζουν ανά την Ελλάδα. Σε ότι αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση υποστήριξε πως η πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει για αναβαθμισμένα προγράμματα σπουδών, επαρκές προσωπικό και τη διασφάλιση σίτισης και στέγασης των φοιτητών ώστε να εκλείψουν και περιπτώσεις που φοιτητές  χρειάζεται να εργαστούν για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. 
 
Μίλησε για τον αγροτικό τομέα, τον τουρισμό και τις θέσεις του ΚΚΕ ενώ σχολίασε την υπογραφή συμβάσεων για έρευνες νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης για τους υδρογονάνθρακες τονίζοντας μεταξύ άλλων στο σημείο πως για τον λαό αυτό, αποτελεί κλοπή ενός πολύτιμου ενεργειακού πόρου ενώ παράλληλα ελλοχεύει κινδύνους σε πολλούς τομείς πχ τα κέρδη να τα επωφεληθούν οι λίγοι, επιπτώσεις στο περιβάλλον κ.α.
 
Κλείνοντας τόνισε ότι ο κόσμος θα πρέπει να προσέλθει στις κάλπες στις 7 Ιουλίου να στηρίξει το ΚΚΕ γιατί έχει σημασία ο λαός που θα είναι στην αντιπολίτευση να έχει δυνατή φωνή και από καλύτερες θέσεις να αντιπαλέψει το αντιλαϊκό πρόγραμμα που προγραμματίζουν να εφαρμόσουν αυτοί που θα εκλεγούν στην επόμενη κυβέρνηση.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Συμεωνίδη: