Σάλος για την τραγωδία στον Πειραιά: Κάτοικος Αγίου Νικολάου ο 36χρονος που πέταξαν στη θάλασσα - Τι απαντά η εταιρία

8:41 π.μ. - Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023
08:09 π.μ. - Τετ, 06/41/2023
Image: Σάλος για την τραγωδία στον Πειραιά: Κάτοικος Αγίου Νικολάου ο 36χρονος που πέταξαν στη θάλασσα - Τι απαντά η εταιρία

Συνελήφθησαν 4 άτομα μέλη του πληρώματος του πλοίου για το θάνατο του 36χρονου Αγιονικολιώτη

Συνελήφθησαν, με εντολή εισαγγελέα Πειραιά, ο καπετάνιος, ο αξιωματικός καταστρώματος και δυο μέλη πληρώματος για το αποτρόπαιο συμβάν στο λιμάνι χθες το βράδυ, κατά το οποίο ένας 36χρονος Αγιονικολιώτης προσπάθησε να ανέβει στο «Blue Horizon» και δύο άτομα από το πλήρωμα που βρισκόταν στον καταπέλτη δεν τον άφησαν να εισέλθει στο πλοίο. Μάλιστα, τον έσπρωξαν έξω από το πλοίο και ο νεαρός συντοπίτης μας βρέθηκε στη θάλασσα όπου και βρήκε τραγικό τέλος.

Βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στα social media δείχνουν τον 36χρονο να προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο και να διαπληκτίζεται με άτομα από το πλήρωμα.

“Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών” τόνισε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σε μια σύντομη ανακοίνωση η Attica Group αναφέρει: «Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος».

Το πλοίο αρχικά είχε αναχωρήσει για το Ηράκλειο, αλλά με εισαγγελική εντολή επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από επιβάτες και πλήρωμα. Στο Blue Horizon έγινε αλλαγή του πληρώματος και αναχώρησε αργά τα μεσάνυχτα για τον προορισμό του.

Από όλους λαμβάνονται καταθέσεις για την υπόθεση ενώ το λιμενικό σώμα έχει λάβει προανακριτικό υλικό, αλλά και τα σχετικά βίντεο.

Έως αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν σήμερα αναμένεται και οι τέσσερις να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά.

-Με πληροφορίες και από anatolh.com