Σε Βαϊνιά, Κεντρί, Πάνω / Κάτω Χωριό και Επισκοπή βρέθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ

9:53 π.μ. - Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
09:05 π.μ. - Πέμ, 30/53/2024
Image: Σε Βαϊνιά, Κεντρί, Πάνω / Κάτω Χωριό και Επισκοπή βρέθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ

Πραγματοποιήθηκε στις 29/5, αποτελούμενο από τη Βουλευτή Λασιθίου κα. Σπυριδάκη Κατερίνα, μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του Δήμου Ιεράπετρας και της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζονται οι περιοδείες στα χωριά ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της 9ης Ιουνίου. Το απόγευμα της Τετάρτης κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τη Βουλευτή του Λασιθίου, κα Κατερίνα Σπυριδάκη, μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του Δήμου Ιεράπετρας και της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Ιεράπετραςεπισκέφθηκετα χωριά Βαϊνιά-Κεντρί-Πάνω Χωριό και Επισκοπή.

hxonews

Το Κλιμάκιο προχώρησε σε εκτενείς συνομιλίες με τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους των περιοχών. Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, τόσο η Βουλευτής Λασιθίου όσο και τα μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του Δήμου Ιεράπετρας και της Τοπικής Οργάνωσης είχαν την ευκαιρία να ακούσουν προσεκτικά τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους και τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με έργα ύδρευσης και άρδευσης, τις υποδομές σχολικών κτιρίων, τις αναπλάσεις και πολλά άλλα. Παράλληλα, το Κλιμάκιο παρουσίασε αναλυτικά τις προτάσεις και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τα καίρια ζητήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα. Η αλληλεπίδραση αυτή έχει ως κύριο στόχο την ανάπτυξη μελλοντικών πολιτικών και δράσεων που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

hxonews

ΤοΚλιμάκιο συνομίλησε με τον κόσμο για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές και την ύψιστη σημασία της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών ώστε στις 9 Ιουνίου, όλοι μαζί να φτιάξουμε μία Ευρώπη της ασφάλειας, μία Ευρώπη της αλληλεγγύης, μία Ευρώπη της κοινωνικής αρμονίας, όπου οι φωνές των Ευρωπαίων πολιτών θα διαμορφώνουν τις πολιτικές του αύριο.

hxonews