Σε έξι άξονες αναπτύσσεται το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

10:22 π.μ. - Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019
10:08 π.μ. - Δευ, 05/22/2019
Image: Σε έξι άξονες αναπτύσσεται το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

Αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, με τη συμμετοχή των υποψήφιων και κατόπιν συζήτησης με τοπικούς φορείς

"Σας ανακοινώνουμε ότι το Πρόγραμμα του Συνδυασμού μας "ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ" με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΤΡΑ, έχει ολοκληρωθεί και αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας.
 
Το πρόγραμμα μας είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, με συμμετοχή όλων των υποψήφιων συμβούλων, οι οποίοι συνέβαλαν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, αλλά και συζήτησης με τοπικούς φορείς, οι οποίοι μας κατέθεσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους. Με αυτόν τον τρόπο, επιδιώκουμε να έχουμε ένα όσο το δυνατόν πιο πλήρες & ολοκληρωμένο σχέδιο για την επόμενη μέρα. 
 
Το Πρόγραμμά μας αναπτύσσεται σε 6 Άξονες οι οποίοι συνοψίζονται παρακάτω:
 
1. Σύγχρονος Δήμος - City Branding, Έξυπνη Πόλη
2. Οικονομία & Ανάπτυξη - Χωροταξική & Πολεοδομική Ανασυγκρότηση, Πρωτογενής Τομέας, Τουρισμός, Εμπόριο & Υπηρεσίες, Ανάπτυξη Χωριών & Ενδοχώρας
3. Εκπαίδευση - Πολιτισμός - Αθλητισμός
4. Περιβάλλον & Ποιότητα Ζωής - Περιβάλλον & Διαχείριση Φυσικών Πόρων, Διαχείριση Απορριμάτων, Καθημερινότητα Πολίτη, Υγεία - Πρόνοια - Εθελοντισμός
5. Οργάνωση Δήμου & Υπηρεσιών
6. Ασφάλεια Πολίτη - Πολιτική Προστασία & Ασφάλεια, Οδική Ασφάλεια
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.dimosprotypo.gr και να ενημερωθείτε για τα μέλη του συνδυασμού μας, την φιλοσοφία μας καθώς και το πρόγραμμά μας".