Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τρεις Δήμοι του νομού Ρεθύμνου

10:33 π.μ. - Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019
10:01 π.μ. - Πέμ, 03/33/2019
Image: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τρεις Δήμοι του νομού Ρεθύμνου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν τρεις δήμοι του νομού Ρεθύμνου, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Ταφύλλη

 
Πρόκειται για τους δήμους Ρεθύμνου, Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου που δοκιμάστηκαν έντονα από την πρόσφατη κακοκαιρία.
 
Η ανακοίνωση: 
"Αποφασίζουμε την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Ρεθύμνου, Μυλοποτάμου και Αγίου Βασιλείου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου της Περιφέρειας Κρήτης, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (καταιγίδες, έντονες βροχοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμοι) που εκδηλώθηκαν στις 25-02-2019 στις παραπάνω περιοχές. 
Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι (6) μήνες, ήτοι έως και 26 Αυγούστου 2019. 
Μετά το πέρας του καθορισθέντος  χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας."
 
Εντωμεταξύ σήμερα θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας υπό τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.
 
ekriti.gr