Σε πολλά μέτωπα ο Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας για τον κορωνοϊό

11:00 π.μ. - Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020
11:03 π.μ. - Πέμ, 19/00/2020
Image: Σε πολλά μέτωπα ο Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας για τον κορωνοϊό

Εξυπηρέτηση ευπαθούς πληθυσμού για ψώνια και φάρμακα – Κοντά και στο Νοσοκομείο

Κοντά σε συμπολίτες μας εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού βρίσκονται οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας. Στο πλαίσιο των δράσεων τους για την πρόληψη της διάδοσης του κορωνοϊού καταρτίστηκε πλάνο εξυπηρέτησης του ευπαθούς πληθυσμού στην προμήθεια αγαθών και φαρμάκων και παροχής υπηρεσιών από τους εθελοντές. Μοναχικά άτομα που δεν έχουν οικογενειακή υποστήριξη και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Περιφερειακού τμήματος 2842025466 τις ώρες 10.00 έως 12.00.

Μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος του ΠΤΕΕΣ Ιεράπετρας κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος είπε ότι ήδη η δράση αυτή είναι σε εξέλιξη και σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια, συλλόγους με αίσθημα ευθύνης και εμπιστοσύνης, λαμβάνοντας μέτρα ατομικής προστασίας, θα είναι κοντά στους ανθρώπους που τους χρειάζονται και ειδικά στις ευπαθείς ομάδες.

Ο κ. Μαμαντόπουλος πρόσθεσε ακόμη ότι εκτός από τη δράση αυτή βοηθούν και το Νοσοκομείο όπου χρειαστεί στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται ως προετοιμασία για τυχόν κρούσματα.

Ακούστε εδώ όσα δήλωσε στον Ηχώ 99,8.

Ακολουθεί συνέντευξη κ. Μαμαντόπουλου: