Σε σοβαρή κατάσταση δύο τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου στον ΒΟΑΚ

10:50 π.μ. - Κυριακή, 1 Απριλίου 2018
10:04 π.μ. - Κυρ, 01/50/2018
Image: Σε σοβαρή κατάσταση δύο τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου στον ΒΟΑΚ

Στη ΜΕΘ και τη ΜΕΘ Παίδων ο 47χρονος πατέρας και η 15χρονη αδερφή της αδικοχαμένης Μαίρης - Σε καλύτερη κατάσταση οι άλλοι δύο τραυματίες

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ οι δύο εκ των τραυματιών του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το μεσημερι στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Αγίας Πελαγίας και στοίχησε τη ζωή τριών ανθρώπων, ενώ από τα συντρίμια των αυτοκινήτων βγήκαν τραυματισμένα τέσσερα άτομα.
 
Πρόκειται για τον 47χρονο πατέρα και την 15χρονη αδερφή της αδικοχαμένης Μαίρης η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Χρήστο και την 45χρονη μητέρα της.
 
Ο πατέρας της κοπέλας χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υποβληθεί σε δύο ακόμη επεμβάσεις στο κεφάλι και τον αυχένα.
 
Η 15χρονη αδερφή της χειρουργήθηκε στη λεκάνη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου.
 
Οι δύο άλλοι τραυματίες είναι σε καλύτερη κατάσταση, με τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ να αναφέρουν πως η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.
 
Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις 15:00 κοντά στη διασταύρωση για Μονοναύτη όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία δύο οχήματα συγκρούστηκαν.
 
Η σύγκρουση μάλιστα ήταν τόσο σφοδρή που το άτυχο ζευγάρι, ο 23χρονος Χρήστος και η 22χρονη Μαίρη αλλά και η μητέρα της, έχασαν ακαριαία τη ζωή τους.
 
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 23χρονου οι οποίοι ακολουθούσαν με άλλο όχημα και έγιναν μάρτυρες του δυστυχήματος.
 
Πηγή: flashnews.gr