Σε τελική ευθεία η λειτουργία του νέου ΚΔΑΠ ΜΕΑ στην Ιεράπετρα

7:21 μ.μ. - Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023
07:03 μ.μ. - Δευ, 06/21/2023
Image: Σε τελική ευθεία η λειτουργία του νέου ΚΔΑΠ ΜΕΑ στην Ιεράπετρα

Ξεκινά ο εξοπλισμός του κτιρίου

Υπεγράφη σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιου Καλαντζάκη και εκπροσώπου αναδόχου εταιρείας, παρουσία του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, κ. Γιώργου Κοϊνά, που αφορά την προμήθεια εξοπλισμού για το Νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ιεράπετρας (Κ.Δ.Α.Π- Μ.Ε.Α) προϋπολογισμού 60.607,57 ευρώ.

Συγκεκριμένα ο εξοπλισμός αυτός αφορά έπιπλα, τεχνολογικό εξοπλισμό γραφείου, πλήρη εξοπλισμό κουζίνας και είδη Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Γυμναστικής.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος τόνισε τα εξής: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς ερχόμαστε σήμερα μετά από την υπογραφή αυτής της σύμβασης, που αφορά τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του νέου Κ.Δ. Α. Π – Μ.Ε.Α σύμφωνα με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, να ολοκληρώσουμε το έργο που αφορούσε το νέο κτίριο.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο που χωρίς προβλήματα και τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα θα παραδώσουμε στους ωφελούμενους πολύ σύντομα.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία από την πρώτη στιγμή απέναντι σε θέματα σχετικά με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ και των οικογενειών τους, ως Δημοτική Αρχή λειτουργήσαμε την πρώτη δομή Κ.Δ.Α.Π- Μ. Ε.Α του Νομού Λασιθίου, μια από τις ελάχιστες στην Κρήτη την οποία και στηρίξαμε καλύπτοντας τις ανάγκες της.

Το νέο Κ.Δ.Α.Π-Μ.Ε.Α πλέον, με την έναρξη της λειτουργίας του θα προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο, λειτουργικό, ποιοτικό, ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον, ώστε οι ωφελούμενοι να αναπτύξουν επιπλέον την προσωπικότητά τους, να αναπτύξουν κοινωνικές δεξιότητες και να ενταχθούν ομαλά στον κοινωνικό ιστό.

Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του έργου».