Σεβασμιώτατος κ.κ. Κύριλλος: Η Κρήτη δικαιούται έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο

1:17 μ.μ. - Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019
01:11 μ.μ. - Δευ, 25/17/2019
Image: Σεβασμιώτατος κ.κ. Κύριλλος: Η Κρήτη δικαιούται έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο

Μνημόσυνο την Τρίτη για τα θύματα τροχαίων στον Ι.Ν. Οσίου Νίκωνος Ιεράπετρας

Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου και το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας ανακοινώνουν ότι την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, εορτή του Οσίου Νίκωνος του Μετανοείτε, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Οσίου Νικωνος Ιεράπετρας (στο ισόγειο της Αγίας Φωτεινής) και Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όλων των θυμάτων των τροχαίων δυστυχημάτων, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου. 
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλος μίλησε στον Ηχώ 99,8 καλώντας τους πιστούς να παραβρεθούν στη Θεία Λειτουργία και προέτρεψε τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν οδηγάει ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Η Κρήτη τόνισε δικαιούται έναν σύγχρονο , ασφαλή αυτοκινητόδρομο από τη Σητεία μέχρι το Καστέλι Κισσάμου και παραπέρα και η πολιτεία πρέπει επιτέλους να μεριμνήσει για αυτό.
 
Επ αφορμής του εορτασμού της Αγίας Αικατερίνης πολιούχου  Σητείας όπου και χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία , έστειλε τις ευχές του σε όλες τις εορτάζουσες. 

Ακολουθεί συνέντευξη: