Σηγχαρητήρια Ανδρουλάκη στον Δήμαρχο Ιεράπετρας για την εκλογή του στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης

9:20 π.μ. - Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024
09:02 π.μ. - Δευ, 19/20/2024
Image: Σηγχαρητήρια Ανδρουλάκη στον Δήμαρχο Ιεράπετρας για την εκλογή του στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης

Συγχαίρει και τον Γιάννη Στεφανάκη για την εκλογή του ως αντιπρόσωπος της Π.Ε.Δ. Κρήτης στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας

Με αισιοδοξία που πηγάζει από την ποιότητα των ανθρώπων του τόπου μας και γνωρίζοντας το ήθος και την αγάπη τους για το Λασίθι, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Ιεράπετρας, Μανώλη Φραγκούλη για την εκλογή του στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης και στο Δημοτικό Σύμβουλο Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννη Στεφανάκη για την εκλογή του ως αντιπρόσωπος της Π.Ε.Δ. Κρήτης στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Προσδοκώ και είμαι σίγουρος ότι θα εκπροσωπήσουν με αρχές και όραμα τον τόπο μας. Η εκλογή τους σηματοδοτεί μία δημιουργική πορεία σε αυτό το θεσμικό όργανο συλλογικής έκφρασης της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης, με στόχο την υλοποίηση συνεργασιών μεταξύ των Δήμων της Περιφέρειας Κρήτης, την προώθηση και το συντονισμό δράσεων των Ο.Τ.Α. α’ βαθμού, την υποστήριξη πρωτοβουλιών ενδυνάμωσης της τοπικής ανάπτυξης, της αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής και της κοινωνικής συνοχής.

Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια, σας εύχομαι μία δημιουργική και επιτυχημένη θητεία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ