Σήμερα η απόφαση για την επιστροφή Σειραγάκη στη φυλακή

12:50 μ.μ. - Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
12:05 μ.μ. - Τρί, 26/50/2020
Image: Σήμερα η απόφαση για την επιστροφή Σειραγάκη στη φυλακή

Ο καταδικασμένος για παιδεραστία «έσπασε» τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί και επέστρεψε στη φυλακή προ ολίγων ημερών

Αποφασίζει την Τρίτη το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών για το εάν ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης θα επιστρέψει η όχι στη φυλακή, μετά την αποφυλάκισή του υπό όρους στις 22 Απριλίου.

Ο καταδικασμένος για παιδεραστία «έσπασε» τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί και επέστρεψε στη φυλακή προ ολίγων ημερών.

Η εισαγγελέας Γρεβενών με αίτημα της στο Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών ζήτησε την επιστροφή του ίδιου στη φυλακή καθώς όπως είπε αυτό γίνεται για να «για να προληφθεί κίνδυνος της δημόσιας τάξης από την τέλεση από τον ίδιο παρόμοιων εγκλημάτων με αυτά για τα οποία καταδικάστηκε».

Υπενθυμίζεται πως ο Σειραγάκης, ο οποίος τελεσίδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη κάθειρξη 401 ετών, με εκτιτέα τα 25 χρόνια, για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, σε βάρος 36 παιδιών στο Ρέθυμνο, αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών στις 22 Απριλίου, έχοντας εκτίσει μόλις τα δύο πέμπτα της ποινής του.

in.gr